ercinerge4
Üye
SABAH::::
2 YUMURTA BEYAZI :== 6 Protein
0,6 YAĞ
1 dilim ekmek===
1 ÖlÇEK Protein Tozu:24 gr protein tozu
Öğlen
BEYAZ Prinçten Olusan Pilav 200 gram :=== 48 grKARBO
0,2 gr yağ
protein: 4,8 Gr
Antreman ÖNCESİ:
BEYAZ Prinçten Olusan Pilav 200 gram:=== 48 grKARBO
0,2 gr yağ
protein: 4,8 Gr
5 gr Creatın
ANTREMAN SONRASII---
200 gRAM tavuk göğsü----==== PROTEİN: 44,8
Yağ: 1,5 falan
1 Ölçek Protein Tozu: 24 gr Protein
1 saat Sonra
5 gr creatın
Akşam
150 gr tavuk göğsü--== PROTEİN==25 FALAN
YAĞ= 0,1
YATIŞ
YAĞSIZ KAS KÜTESİ ARTTIRMAK İÇİN GÜNLÜK MİKTARLAR..
Kılo basına 2 GR Protein Alınmalı.. 126 Gram
Kılo basına 0.4 Yağ :/=== 31.5
Kılo basına 3 gr Karbo:/=== 192 gr-----200 olabılır
BESLENME PROGRAMI SONUCLARI....
====131 gram PROTEİN
==== EN FAZLA 20 Gram yağ (Y)
===== 96 Gram Karbonhıdrat.................
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 07:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 07:41 ----------
BU SABAH 2 YUMURTANIN YANINA Yaklaşık 60 gr yulafta ekledim süper oldu
2 YUMURTA BEYAZI :== 6 Protein
0,6 YAĞ
1 dilim ekmek===
1 ÖlÇEK Protein Tozu:24 gr protein tozu
Öğlen
BEYAZ Prinçten Olusan Pilav 200 gram :=== 48 grKARBO
0,2 gr yağ
protein: 4,8 Gr
Antreman ÖNCESİ:
BEYAZ Prinçten Olusan Pilav 200 gram:=== 48 grKARBO
0,2 gr yağ
protein: 4,8 Gr
5 gr Creatın
ANTREMAN SONRASII---
200 gRAM tavuk göğsü----==== PROTEİN: 44,8
Yağ: 1,5 falan
1 Ölçek Protein Tozu: 24 gr Protein
1 saat Sonra
5 gr creatın
Akşam
150 gr tavuk göğsü--== PROTEİN==25 FALAN
YAĞ= 0,1
YATIŞ
YAĞSIZ KAS KÜTESİ ARTTIRMAK İÇİN GÜNLÜK MİKTARLAR..
Kılo basına 2 GR Protein Alınmalı.. 126 Gram
Kılo basına 0.4 Yağ :/=== 31.5
Kılo basına 3 gr Karbo:/=== 192 gr-----200 olabılır
BESLENME PROGRAMI SONUCLARI....
====131 gram PROTEİN
==== EN FAZLA 20 Gram yağ (Y)
===== 96 Gram Karbonhıdrat.................
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 07:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 07:41 ----------
BU SABAH 2 YUMURTANIN YANINA Yaklaşık 60 gr yulafta ekledim süper oldu