Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar yaşım 16 3 aydır bodye gidiyorum vede 3 aydır ensede press basarken zorlanıyorum 4 set 8 tekrarlı olarak 2 setinde 5kg 2 setinde 10kg basıyorum onu bile çok zorlanarak nasıl birazda olsa rahat basabilirim ?
Öncelikle enseye pres sağlıklı bir hareket değil, onun yerine önden boynuna doğru indirmen daha iyi olur. Şimdilik egzersizleri nizami yapmaya çalış, beslenmeni de oturt, sabret
doğru ensede press omuzdaki ana eklem olan rotator cuff ı zorlar ve modası geçmiş bir egzersiz. aynı etkiyi barı göğüsünün biraz üstüne önden indirerekte görebilirsin
Enseye press in zararını yaşamış biri olarak ağır girmeye çalışırken fazla indirdim ve belamı buldum Kesinlikle yapma derim hocana danış eğer iyi bir hocaysa oda anlayacaktır zaten.