EnigmatiCc
Üye
Herkese merhaba , ben Kaan 19 yaşında 1.91 boyunda 96 kilodayım yağ oranım en son 20 civarıydı ( tüm ölçümlerini bugün yaptırıp detaylı yazacağım) uzun süre basketbol oynadığım için ve çok yoğun bazen günde 2 bazen tek ama her gün idmanlar yaptığım için yemeğe dikkat etme gibi bir sorunun hiç olmamıştı ama üniversiteye hazırlanırken basketbolu bırakınca ve hareketsiz bir yıl geçirince ve ondan sonraki 1 yılda böyle geçince yukarıda yazdığım yağ yüzdesine ulaştım maalesef
(yine fotoğraflarımı da bugün eklemeyi düşünüyorum )
Bunlar benim Hakkımda bir ön bilgiydi şimdi gelelim bu konuda ne olacak
-Öncelikle emin olun ki zevkli güncel ve uzun süreli bir konu olacak takip edip yorumlarınızı yazmanız beni çok mutlu eder
-antrenman günlüğümü paylaşacağım yapacaklarım : Flexor hocanın 3 aylık başlangıç programı + kardiyo + ağustos boyunca yazlıkta olduğum için yüzme
-yemek günlüğümü paylaşacağım bunu yaparken tek tek kalori hesabı yapmayacağım kendimce vücudumu dinleyerek bir program uygulayacağım burada da tavsiyeleriniz varsa seve seve alırım
Lütfen takip ettiğinize dair mesajlarınızı eksik etmeyin
fotoğraflarım ve ölçülerimi bugün salona gittikten sonra bu mesaja editleyeceğim bundan sonraki her bir postta da o gün yaptığım antrenman, kardiyo ve yendiğim yemeklerle ilgili bilgi vereceğim bir sonraki fotoğraf ve ölçüler de tam 3 ay sonra 

Bunlar benim Hakkımda bir ön bilgiydi şimdi gelelim bu konuda ne olacak
-Öncelikle emin olun ki zevkli güncel ve uzun süreli bir konu olacak takip edip yorumlarınızı yazmanız beni çok mutlu eder
-antrenman günlüğümü paylaşacağım yapacaklarım : Flexor hocanın 3 aylık başlangıç programı + kardiyo + ağustos boyunca yazlıkta olduğum için yüzme
-yemek günlüğümü paylaşacağım bunu yaparken tek tek kalori hesabı yapmayacağım kendimce vücudumu dinleyerek bir program uygulayacağım burada da tavsiyeleriniz varsa seve seve alırım

Lütfen takip ettiğinize dair mesajlarınızı eksik etmeyin