Torostiger
Üye
Merhabalar, ben sol kolumu kullanamıyorum. Var ama yok olarak bakabilirsiniz. Hem sağlık olarak hem de görüntü olarak vücudumu geliştirmek istiyorum. Gelişmem için belki de en önemli olan barfix ya da şınav çekemiyorum. Bazı gerekli hareketleri yapamayacağımdan, demoralize durumdayım. Sağlam olarak iki ayagım ve bir kolum var. Sol kolumu kullanamadığım için sol omuz ve sağ omuz genişliğimde 2cm fark da var. (benim durum, doguştan) sadece sağ kolu kullanırsam da sağ taraf kas olacak ve şeklim iyice bozulacak.
Sizden ricam, üst vücudumu (bacaklarım da önemli tabi) eşit ölçülerde nasıl geliştirebilecegim hususunda beni yönlendirmeniz, ödev vermeniz, yapmam gerekenleri yazmanızdır.
An itibariyle Yaklaşık 6 ay haftanın her günü uygunum ve doğadayım. Alet vs edinme şansım yok ama gerekiyorsa dogadaki gereçlerden yapabilirim. Spor salonu şansım yok.
Çok uzatıp vaktinizi almak istemiyorum. Bu 6 ay süresince hiç spor yapmamış biri olarak beni ciddi bir disiplin ile geliştirebilir misiniz? Gerekiyorsa 7 günlük program ile...
Yaş 34
184 boy. 82 kilo.
Syg.
Sizden ricam, üst vücudumu (bacaklarım da önemli tabi) eşit ölçülerde nasıl geliştirebilecegim hususunda beni yönlendirmeniz, ödev vermeniz, yapmam gerekenleri yazmanızdır.
An itibariyle Yaklaşık 6 ay haftanın her günü uygunum ve doğadayım. Alet vs edinme şansım yok ama gerekiyorsa dogadaki gereçlerden yapabilirim. Spor salonu şansım yok.
Çok uzatıp vaktinizi almak istemiyorum. Bu 6 ay süresince hiç spor yapmamış biri olarak beni ciddi bir disiplin ile geliştirebilir misiniz? Gerekiyorsa 7 günlük program ile...
Yaş 34
184 boy. 82 kilo.
Syg.