Enerji alımım yeterli degil sanırım.

Haftada 2gün body vakit ayırabildigim için dolayısıyla ağır bir antremanım oluyor.Bazen antremanı kullandıgım kiloyla bitiremiyorum kiloları düşürüyorum.
Nasıl doğal yollarla enerji alabilirim ?
enerji içecegi kullansam zararı olurmu ?
Arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum.
Bu arada bal , pekmez gibi enerji verici besinler kullanıyorum.

Yulaf ezmesi sabah kahvaltısında + kahvaltılarda çay yerine meyve suyu Şeker ilavesiz olanlarından.
Antremandan 30 dk önce 1 adet orta boy Muz + Elma programında yoksa eklemeni tavsiye ederim.
Antreman sonrası üzüm suyu veya elma suyu %100 olan ürünlerden ( Şeker ilavesiz ) 300-400 ml kadar tüket.
Bal basit şeker içerir, anlık enerji verir ve sonra etkisi geçer, tavsiye etmem.

Yulaf ezmesi sabah kahvaltısında + kahvaltılarda çay yerine meyve suyu Şeker ilavesiz olanlarından.
Antremandan 30 dk önce 1 adet orta boy Muz + Elma programında yoksa eklemeni tavsiye ederim.
Antreman sonrası üzüm suyu veya elma suyu %100 olan ürünlerden ( Şeker ilavesiz ) 300-400 ml kadar tüket.
Bal basit şeker içerir, anlık enerji verir ve sonra etkisi geçer, tavsiye etmem.
Teşekkürler üzüm suyu veya elma suyu kullanmıyordum.Deniyicem[DOUBLEPOST=1395938424][/DOUBLEPOST]
yulaf güzel enerji veriyor
Teşekkürler yorum için sabahları 100 gr civarında almaya çalısıyorum

Back
Yukarı