endomorf yağ yakım antenmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Qarden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Qarden

Üye
sabah erkenden uyanıp hiçbir şey yemeden 45 dk kardio(veya 25 dk hit) kardio yaparken yaninda yeşil cay 500 ml.
okuldan sonra 5×5×5 heavy duty(yani 5 hareket 5 set 5 tekrar ama ağir calisicam)agirlik antrenmani ustune 20-30 dk kardio
suplement kullanmayi dusunmuyorum yesil cay ve kahve yeter
diyetisyene gidip bi diyet programi yaptiricam kafana gore diyet yapinca olmuyo
kilo:105(tam obezite sinirindaymis)(endomorf)
boy:185
daha onceden 3 aylik bi kardio surecim olmustu iyide gidiodu aslinda ama disiplinli olmadigi icin bi sonuc alamadim
program icin onerilerinizi bekliyorum kararliyim 4 ayda 15 kg yag yakicam inş :)

bugun spor salonunda ilk antrenmanimi yaptim hoca benim ustte yazdigimi kabul etmedi kendi programi soyle
25 dk yuruyus+kosu
15dk bisiklet
15 dk eliptik(stepner diyo hoca)
10 dk kadar cesitli karin egzersizi mekik vs
haftada 4 gun(carsama pers hafta sonu)
aletlerde yazan yaktigim kalori 500
bu baslangic sonradan kardiyoyu azaltip agirlik antrenmani ekliycez dedi bide vucut olculerini aldi onlarda soyle:
121 omuz
106 gogus
99 bel
105(tam emin deilim bundan)kalca
38 kol
63 bacak
185 boy
bunlari niye aldi anlamadim sonucta daha kilo vermedim
beslenme programi daha yapmadim ama yemeyi azaltiyorum yavas yavas az yersem bi an kendimi tutamayip cok yiyorum :)
sizinde yorumlarinizi almak istedim

bugun spor salonunda ilk antrenmanimi yaptim hoca benim ustte yazdigimi kabul etmedi kendi programi soyle
25 dk yuruyus+kosu
15dk bisiklet
15 dk eliptik(stepner diyo hoca)
10 dk kadar cesitli karin egzersizi mekik vs
haftada 4 gun(carsama pers hafta sonu)
aletlerde yazan yaktigim kalori 500
bu baslangic sonradan kardiyoyu azaltip agirlik antrenmani ekliycez dedi bide vucut olculerini aldi onlarda soyle:
121 omuz
106 gogus
99 bel
105(tam emin deilim bundan)kalca
38 kol
63 bacak
185 boy
bunlari niye aldi anlamadim sonucta daha kilo vermedim
beslenme programi daha yapmadim ama yemeyi azaltiyorum yavas yavas az yersem bi an kendimi tutamayip cok yiyorum :)
sizinde yorumlarinizi almak istedim

Ölçülerinizi 1 ay sonra ki sonuçları karşılaştırmak için aldı. Önceden de konuştuğumuz gibi cardio programı ile başladınız muhtemelen 4 hafta sonunda yeni ölçüleriniz sonucunuza göre ağırlık antremanlarına başlaya bilirsiniz. Burada size düşen en önemli görev yediklerinize dikkat etmek ve antremanlarınızı aksatmamak.

Back
Yukarı