Arnold'un ismini buraya yazdıktan hemen sonra Predator filmini izlemeye başlıyor sizede aynı filmi izlemenizi tavsiye ediyorum.Arnold body building dünyasının gelmiş geçmiş en önemli ismidir.Bu sporun dünyada popüler olmasını sağlayan en büyük isimdir.Şu soruyu sormak lazım o olmasaydı bu spor acaba şu anki kadar popüler olabilirmiydi?
bu sorulurmu tabikide greg valentinoşaka FRANK ZANE
bu fotoya bakınca nedense synthol kokusu alıyorum özellikle göğüslerde...yanlışım olabilir...ama öyle geldi bana..çünkü aşırı dolgun duruyor vücut...![]()
listede adının olmamasına çok üzüldüm.. benim favorim ilerlemiş yaşına rağmen hala pavoldur. zira gelmiş geçmiş en kuru vücutçu ünvanını almıştır.. diğerlerine de saygım sonsuz ama pzvolun yeri her zaman ayrıdır
kendisinin en iyi derecesi ise olympia'da 13.lüktür
bence sen iddialı konuşmuşsun biraz...o zaman coleman da dünyanın en ii vücuduna sahip adam..o da synthol kullanıyor...synthol demek greg valentino mu demek sadece...ben sadece enjekteyş belli edecek şeklde kullanmış izlenimi aldım ve onu belirttim..synthol kullanmak o gördüğün vücutcular için sıradan birşey....synthol ve pavol jablonickyÇek Cumhuriyetinin en iyi vücudu hakkında biraz iddailı bir cümle gibi geldi bana
peki sence synthol gereksiz ise flex wheeler neden omuzlarına, victor martinez calf lerine ve diger bodybuilder lar herhangi bölgelerine enjekte etsinler....var mı bu sorunun cevabı sende...ki bu saydgm adamlar en estetik bodybuilder ler....synthol gibi doping bile sayhılamayacak bir maddeye neden ihtiyaç duysun olympia'da yarışan bir vücutçu ben de onu anlamadım.. syntholu gereksiz insanlar kullanır.. son olarak pavol jablonicky'i incele birazcık derim göğüs simetrisi çok iyidir.