En Sevdiginiz Bodybuilder ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisi ?

• Total voters
    2.202
Estetik açıdan tarzım uyarınca Frank Zane; adam eski yunan heykelleri gibi yok böyle bir şey.
Endam boy bos açısından Gunter Schlierkamp kesinlikle bir numara diyorum, adam delicesine heybetli, azametli.
İlk ikisinin muazzam ve muntazam bir bileşimi olarak Conan, olmadı Terminator efsane Arnold Schwarzenegger namı diğer Arnie.
Son zamanlarda sempatik ve vücudunu geneliyle orantılı bulduğum ninja kaplumbağa Dexter Jackson.
Tipi ve karizmasıyla da Shawn Ray.

Bende uyandırdıkları izlenimleriyle verdim, yoksa direkt 1-2 gibi bir sıralama -bence- gereksiz hepsinin farklı özellikleri vs var.

Bu arada şu göbek çıkıklığından nefret ediyorum (hatta forumda konu da var bununla ilgili). Cutler'ın boyuna, Ronnie'nin enine ve göbek çıkıntısına alışamadım. Sevmiyorum ikisini.

Son düzenleme:
Frank Zane unutulmamalıydı.

Kilosu 16 kg. daha az olmasına rağmen anlı şanlı arnoldun elinden mr. olympialığı almıştır. 90 kg.lık bir vücut bu kadar güzel olabilirdi. Resme bakın.

Benim favorimde Arnold'dur zira herif bu işin kompedanı ve vg'yi dünyaya tanıtan adamdır. Hala uktedir bende "iron pump"ı izleyemedim. Ama arasam bulurum bulursam da sizlerle paylaşırım.

RESİM İÇİN TIKLA

Son düzenleme:
Tabikide Ronnie Coleman çünkü çok büyük hacimli vücutçular bile ronnie colemanın yanında çocuk gibi kalıyor. Mesela branch warrenla birlikte gordum bi videosunda branch gibi hacimli bi vucutcu ronnienin yanında karınca gibi :D. Branch te zaten sırf ronnie ile karşılaşmamak için spora erken gidiyor:D.

Back
Yukarı