en sevdiğiniz bölge

vücudunuzda en sevdiğiniz bölge

• Total voters
    238
Aynaya baktığımda düzgün,orantılı,dolgun kaslar görmek istediğimden her bölgemi severim.

Ama illa bir sıralama olacaksa ön kol,biceps,triceps,omuz,göğüs,karın,sırt,bacak diye gider benim liste...:D

arkadaslar insanın durusunu bambaska gosterdiği için omuzlar diyorum tabiiki. sonra gogus sonrada karın tabiikide.

Benim en sevdiğim bölgeler sırt,göğüs, omuz, biceps, triceps, foreams, adonis ve karın kasları :D
tek sevmediğim bölge bacak. Eskiden hiç bacak çalışmıyordum. Hayatımın hatasımış onu anladım. 1 aydır öfleye pöfleyede olsa cuma günleri bacak çalışmaya gidiyorum :D

Omuzlarda istediğim gelişmeyi alamasamda her bölgemden memnunum ama bi hiyerarşi yapacak olursam; 1-)Kol 2-)Sırt 3-)Gögüs 4-)Bacak 5-)Omuz...

omuz yaaaa.trapez giy atleti cık manitaların karşısına ;)

kesinlikle jacoburak. omuzun verdiği estetiği bilmiyorum hangisi kazandırır. soyle soyleyeyim hiç body yapmayan ama yapı itibariyle geniş omuzlu nolan birisi dahi kdınlara muthiş cekici gelmektedir. ayrıca ben aynaya baktığımda ilk gozume ilişen bolgede omuzdur. en sevdiğim antrenmanda omuz ve gogus antrenmanlarıdır.

Back
Yukarı