fullcontrol
Üye
arkadaşlar en iyi whey fiyatı uygun olan ve protein amino asit değerleri yüksek olan whey'dir
ben şu an PhD Pharma Whey HT+ 10lbs kulaniyorum
ben şu an PhD Pharma Whey HT+ 10lbs kulaniyorum

para varsa weider para yoksa optimum![]()
Musletech Nitro-Tech Hardcore Seri varken Optimum ile karşılaştırılması çok saçma geliyor bana
optimum bu never.xpro değil.muschletech ve de ayrıca weider'ı bi bizim türkler yere göğe sığdıramıyor vallahi.pahalı malı ve süslü ambalajları çok seviyoruz
iso 93'e hakettiği değer birkaç arkadaş tarafından verilmiştabiki iso 93!
Musletech NitrTech 908gr olması lazımdı bir kutu bitirdim ve etkisini fazlasıyla gördüğüme inanıyorum aynı şekilde
Optimum Serious mass kullandığımda kilomda oynama dahi olmadı. Gerçekten 2ürünü kullanan biri kesinlikle musletech diycektir emin olabilirsin.
diyet ne durumdaydı ? .iki kutu serious+günlük 2500 cal ve de gainer hariç 250 carboyla 8 kilo aldım.muschletech ürünlerinden sadece celltech'i beğenirim
forumda arama yapabilirsin bu gibi konularda ayrıca bu dediklerin hafif siklet bunlardan sağlamları var mesela iso93 veya BiPro
Weider CFM Whey Overload genel olarak tüm proteinler klasmanında buna dymatize iso 100 olsun ki (tadı çok yapay) ultimate serileri olsun Weider bunlara göre çok çok üst klasman bir protein benim gözümde. Ayrıca Weider'ın Premium Whey'i ile diğer protein tozları karşılaştırıldığında amino asit içeriği olsun protein içeriği olsun en iyi protein tozudur. İçimi muhteşem ve topaklanma kesinlikle yapmaz.
Weider hayranlığı nedir bizim milletimizde deniliyor forumda ancak tüm ürünlerinde çok çok etkili olan bir firma. Almanlar bu konuda Amerika'lı supplement üreticilerine göre çok daha kaliteliler, her konuda oldukları gibi. Fiyat olayı tartışmaya açıktır. Maddi sıkıntısı olmayan seçiyor zaten. Almanyada yaşayan arkadaşlarımız buralarda tutulmuyor diyorlar ama bu bir genelleme bende bizim salondaki kullanılan supplementlere bakarak Türkiyede Hardline tutulmuyor diyebilirim. Genellemedir, kocaman bir ülkenin supplement kullanımını marka bazında hangisinin en çok tuttulduğunu salondaki 3-5 kişinin kullandığı supplemente bakarak ölçemezsiniz demek istiyorum. Katılan olur - olmaz ayrı. Tercihim herzaman Weider.