En iyi wheyi secelim

En iyi whey sizce hangisi ?

• Total voters
    127
arkadaşlar en iyi whey fiyatı uygun olan ve protein amino asit değerleri yüksek olan whey'dir
ben şu an PhD Pharma Whey HT+ 10lbs kulaniyorum :P

iso sensation 93 mükemmel bir protein fakat çok pahalı Türkiyede 908 gram olarak satılıyor ve fiyatı 130-120 tl arası yani weiderin premium wheyinden bile pahalı kilosuna göre ben ***********ten alıyorum daha ucuza satılan bir yer varsa bilgisi olan arkadaşlar yazar umarım

para varsa weider para yoksa optimum :)

Bencede :) Çünki weider köklü marka ancak optimum biraz daha taze :D 4-5 yıllık sanırım :D Bide ingiltere menşei garip ingilizler bile üretimde yapıyor kafa_ weider ise yanılmıyorsan amerikan hyper_ Kendim optimum kullanıyorum ancak arada az bir fark olsa yada ucuza alabilsem weider kullanırım.

optimum bu never.xpro değil.muschletech ve de ayrıca weider'ı bi bizim türkler yere göğe sığdıramıyor vallahi.pahalı malı ve süslü ambalajları çok seviyoruz

Musletech NitrTech 908gr olması lazımdı bir kutu bitirdim ve etkisini fazlasıyla gördüğüme inanıyorum aynı şekilde
Optimum Serious mass kullandığımda kilomda oynama dahi olmadı. Gerçekten 2ürünü kullanan biri kesinlikle musletech diycektir emin olabilirsin.

Musletech NitrTech 908gr olması lazımdı bir kutu bitirdim ve etkisini fazlasıyla gördüğüme inanıyorum aynı şekilde
Optimum Serious mass kullandığımda kilomda oynama dahi olmadı. Gerçekten 2ürünü kullanan biri kesinlikle musletech diycektir emin olabilirsin.

diyet ne durumdaydı ? .iki kutu serious+günlük 2500 cal ve de gainer hariç 250 carboyla 8 kilo aldım.muschletech ürünlerinden sadece celltech'i beğenirim

diyet ne durumdaydı ? .iki kutu serious+günlük 2500 cal ve de gainer hariç 250 carboyla 8 kilo aldım.muschletech ürünlerinden sadece celltech'i beğenirim

Dikkat ettim ama yinede bi etkisi olmadı hatta belli bi süre sonra artık midem kaldırmamaya başlamıştı. Çileklisini kullanmıştım.

forumda arama yapabilirsin bu gibi konularda ayrıca bu dediklerin hafif siklet bunlardan sağlamları var mesela iso93 veya BiPro

hafif siklet nedir yahu? :) senin bu saydiklarin isole wheydir arkadasin listesindekiler konsantre wheydir. istersen sen bi googlela isole ve konsentre arasindaki farklari ve ne zamanda ne icin kullanildiklarini.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 05:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 05:03 ----------

Weider CFM Whey Overload genel olarak tüm proteinler klasmanında buna dymatize iso 100 olsun ki (tadı çok yapay) ultimate serileri olsun Weider bunlara göre çok çok üst klasman bir protein benim gözümde. Ayrıca Weider'ın Premium Whey'i ile diğer protein tozları karşılaştırıldığında amino asit içeriği olsun protein içeriği olsun en iyi protein tozudur. İçimi muhteşem ve topaklanma kesinlikle yapmaz.

Weider hayranlığı nedir bizim milletimizde deniliyor forumda ancak tüm ürünlerinde çok çok etkili olan bir firma. Almanlar bu konuda Amerika'lı supplement üreticilerine göre çok daha kaliteliler, her konuda oldukları gibi. Fiyat olayı tartışmaya açıktır. Maddi sıkıntısı olmayan seçiyor zaten. Almanyada yaşayan arkadaşlarımız buralarda tutulmuyor diyorlar ama bu bir genelleme bende bizim salondaki kullanılan supplementlere bakarak Türkiyede Hardline tutulmuyor diyebilirim. Genellemedir, kocaman bir ülkenin supplement kullanımını marka bazında hangisinin en çok tuttulduğunu salondaki 3-5 kişinin kullandığı supplemente bakarak ölçemezsiniz demek istiyorum. Katılan olur - olmaz ayrı. Tercihim herzaman Weider.

Almanyada tutulmuyor bu dogru, ben Almanyadan yaziyorum 7-8 senelik VG gecmisim var. Istersen Amazon.de sitesine gir whey olarak ara bak bakalim weider ilk 5te bile karsina cikmaz. Ayrica weider Alman markasi degildir, Almanyada üretim yapan fabrikasi vardir sadece. Koskocaman Amerikan bayragini görmüyorsun yada Joe Weideri da mi tanimiyorsun?! Almayada en cok tercih edilen markalar optimum, Esn ve Scitectir. Esn ve Scitec Alman markalaridir.

Back
Yukarı