En iyi L-Cartinine Hangisi??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eyyüp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eyyüp

Üye
Arkadaşlar merhaba,

Hard line Cartinine kullandım ama çok faydasını görmedim. Kullandığınız en iyi Cartinine hangisi? Fiyat kalite ve mg olarak optimum ürün hangisi?

Bilgisi olup paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar ben pek çok marka l-carnitine kullandım ama bariz faydasını gördüm diyemem. Belki çok çok az faydası vardır ama bence verdiğimiz paraya değmez diye düşünüyorum. (Buna rağmen içmeye devam ediyorum :))

Lucifer o başlık 2006 yılına ait, üstünden çok zaman geçti. Definasyon yapmaya başlıcam bu konuda suplement takviyesi ne önerirsiniz?

L-Carnitine'in yağ yakma fonksiyonu olmadığı iddia ediliyor, yapılan bazı araştırmalarda da böyle bir fonksiyonun olmadığı iddia edildi.

Yağ yakıcı arıyorsanız, carnitine yerine Hydroxycut gibi metabolizma hızlandırıcıları deneyin derim. Yalnız bunları herkes kullanamıyor, kendi sağlık koşullarınıza göre kullanıp, kullanmama kararı alabilirsiniz.

O araştırmayı Hürriyet'de okudum. Böle bi etkisi yokmuş placebo kontrollü bi çalışmada. Placebo kontrollü çalışmalar bu tip şehir efsanelerinin ve internet söylencelerinin yerle bir edilmesi için birebir

Back
Yukarı