Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence bu birazda sana kalmış, mesela ben sabah yaparım sporu, kendimi daha dinç hissederim, fakat bir başkasıda akşam yapar, sana kalmış bir şey bence.
en basitinden şöyle düşünelim, bu düzen isteyen bir iştir. sonuçta yaptığın spor saati senin yemek saatlerini de etkiler, uyku saatlerini de etkiler yaşam biçimini de etkiler. Yani o dengeyi sağlarsan daha faydalı olur senin için
aslında sporun belli bir saati yoktur ama insan sabah anlatılanı iyi öğrenirmiş öğleden sonrası için ağırlık çalışması içinde en uygun zaman olduğunu okumuştum dergilerde 16:00 17:00 gibi gerçektende o saatlerde kendimi daha dinç hissediyorum ama iş dolayısıyla 20:00 ile 21:00 saatleri arasında yapıyorum
Hormonal olarak kas gucu ve koordinasyonunun en yusek oldugu saatler 16:00 -17:30 dur.Nedeni belirli hormonlarin biyolojik saate gore artmasidir.Ayni sey sabah erken saatler icinde gecerli ama testesteron en yuksek olsa bile kan sekeri cok dusuk oldugundan ben sevmiyorum.Yag yakimi icin muazzam olur diye dusunuyorum