En az kaç parmakla şınav çekebilirsiniz ?

abseto

Üye
Arkadaşlar bende biliyorum çok sağlıklı biry değil ancak burda zaten biraz güç gösterisi gibi olaraktan soruyorum :D
Ben en az 2 parmakla ( işaret ve baş parmakla ) sınav çekebiliyorum. İlerledikçe tek kol da parmak üzerinde denicem :) arkadaş ortamında yapıyorum tbi :)
Siz kaç parmakla yapabilirsiniz ?

parmak olarak değil ancak tek elle şınav çekebilirim,parmaklarım vücudumu taşımada zorlandığı için o hareketi denemiyorum,yağ oranı çok düşük insanlar eğlencesine deneyebilir

parmak olarak değil ancak tek elle şınav çekebilirim,parmaklarım vücudumu taşımada zorlandığı için o hareketi denemiyorum,yağ oranı çok düşük insanlar eğlencesine deneyebilir
bende hafif olduğumdan yapıyorum zaten :) tek elle yavaş yavaş yapmaya başladım. yani 1 er 1 er çıkıyo :D zamanla 15-20 tekrar çıkcak seviyeye gelirsem tek elle parmak üzerinde denicem :D

azaltan değilde artıran olur ancak :) ayak parmaklarımıda sayarsak 20 parmakla yapıyom abseto ben malum ayaklarda lazım :)

Degil parmaklarimla, ellerimle bile cekerken bileklerime muthis derecede baski oluyor, bu yuzden hic sevmem sinav cekmeyi.. Ne zaman sinav ceksem haftalar suruyor bilek agrim, aslinda tam olarak bilek agrisi degil, boksor kirigi denilen yerde agri oluyor, catir cutur sesler cikiyor.. O yuzden hic denemedim :)

Bende 2 parmakla yapıyorum.
iyiymiş :D bide kilo kaçtı :)
Degil parmaklarimla, ellerimle bile cekerken bileklerime muthis derecede baski oluyor, bu yuzden hic sevmem sinav cekmeyi.. Ne zaman sinav ceksem haftalar suruyor bilek agrim, aslinda tam olarak bilek agrisi degil, boksor kirigi denilen yerde agri oluyor, catir cutur sesler cikiyor.. O yuzden hic denemedim :)
bench press felan yapıpda şınav çekmemekde kötü be :D hani millet 100 kg bench press yapıyoda bi 20 şınav çekemiyosa :D gidip o kadar ağırlık kaldırıpda vücut ağırlığıyla yapılan hareketleri yapamıyosa yazık ya :D
(tabi reis senin bilekde sorun varsa bilemem sana lafım yok :D geçmiş olsn :D )

40 x5 bazen 45 x6 yapıyorum şınavıda ertesi gün bileklerimde kırılmış gibi ağrı hissediyorum tabi bunda kilonun etkisi fazla parmakla şınav bize baya uzak:D

Back
Yukarı