En İyi NO-Creatine (Pre-Post Workout) Kombinasyonu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Weider Muscle Freak kullanan varmı acaba aranızda. Sitede arattım fakat pek bir bilgi yok gibi. Hatta bi konuda geçmiş adı.

Nasıl bir üründür. Çok çok iyi yorumlar var yabancı sitelerde...

Gaspari sıze on + superpump kombınasyonu mu yoksa Vpx no-shotgun + no-syntheSıze mı ?

hangisini tercıh edersınız ? bb com da ıkısı de cok guzel yorumlar almıs

aklımda bir soru var ayrı ayrı kullanım yerine mesela bsn no explode ve cellmass gibi ikisini tek içeren bir ürün varmıdır? yada bsn no explode u post olarak kullanma şansımız? benim merak ettigim hem pre hem post olarak işe yarıyacak bir ürün varmı?

kolumdaki kirik kaynadi gibi, sanirim merak ettigim superpump a bu aralar baslarim.. bu arada nano vapor cok fena circir yapiyor

Bir çok markanın nox kombinesi kullandım, aklıma gelenler
Universal shotgun
Universal Shockteraphy
Bsn Noxplode
Nanovapor
Optimumun bir ürünü hangisi hatırlamıyorum turuncu kutudaydı.
Bir iki ürün daha kullandım ama şimdi çıkaramıyorum hangilerini olduğunu ama en iyisi nanovapor du benim için. Ötekiler kötümüydü kesinlikle değil ama not tutarak çalışan biri olduğumdan her nanovapor kullanmamda artan performans , kuvvet ve verdiği his ortadaydı.

Cellmass dünyanin en iyi kreatinlerinden biridir onunla çekişebilecek türkiyede pek bir marka göremiyorum. Yenilenen noxplode ile birlikte kullanimi tavan yaptirir.

Aynı markadan kombinasyon yapmak önemli mi ? USPlabs jacked ile bsn cell mass kombinesi nasıl olur sizce, denemedim ama fiyat performans olarak uygun gözüktü bana

no ürünlerini genelde ant günleri alıyoruz ama bu ant sonrası ürünleri off günler almak şartmı? yani gelişim açısından olumsuz olurmu acaba. ben mhp dark rage dark matter kombinesi düşünüyorum cevaplarsanız sevinirim

angry her yerde arıyorum ama bu dark matteri hiç bir yerde bulamadım. türkiyede satan bi int sitesi varmı acaba. genelde mhp ürünleri pek yok sitelerde

arkadaşlar bununla ilgili başlık açılmamış ondan yazıyorum buraya bu mhp ürünlerini nereden bulabiliriz. genelde hepsi var ama bi dark matter yok yav. bildiğiniz bir site falan varmı acaba yada temin edebilecek öm de atabilir bana

5 yıldır neredeyse supplement konusunda internette cevap bulamadıgım bir konu olmadı ama geçen gün şu supplement ödüllerine bakarken best muscle builder:superpump250, best pre-workout: jacked görünce bir soru belirdi kafamda, ikisinide ayrı zamanlarda kullandım ama birinden 2 ölçek yerine, ikisinden birer ölçek aynı zamanda kullanan oldu mu? yada bilgisi olan varsa birbirlerini kısıtlayacak bir yanları mı olur, yoksa ikisini karıştırmak çok daha iyi mi olur?
tabi bir yandanda ne kadar çok ürüne ödül dağıtırsak okadar para koparabiliriz mantığıyla bu ürünlerin ayrı gruba sokulmuş olabilcegide aklıma gelmedi degil.

hocam 2 side zaten pre ürünler yani birbirinin aynı hemen hemen. yanlız jack 3d kullanmanı öneririm çünkü artık konsantre ürünler piyasayı no explode superpump gibi ürünlerden almaya başladı. en son muscletech neurotech çıkardı nano vapordan daha iyi falan. yanlız pumpla 3d yi karıştırmak saçma olur yani öyle uçacağınızı falan zannetmeyin gece uykusuz kalırsınız yinede karar sizin

cevap için sagol.dedigim gibi ikiside ayrı dallarda 1.secildigi icin aslında biraz fantazi yapıp ikisini bir arada kullanan oldumu diye merak etmiştim.superpumpı 2ölçek kullanıodum, 1-1 yapıp ikisininde faydasından yararlanmak mumkun olurmu merakım o.keşke her ürün konsantre olsa ufak kaplı urunlerin shippingi aşırı düşük oluyor :D
bu arada başlık icinde bir yorum yapiyim.en memnun kaldıgım superpump oldu.bıraktıgımda benchte 6 tekrarlık son setimde 140tan 130 a düştüm.barfikste 15x6 yaparken 15-12-10-10-10-10a geriledim.yani sınırlarınızı zorlayabildiginiz hareketlerde bir artış saglıyor fakat kol hareketlerinde falan bir etkisini gormedim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:43 ----------

bu arada sizce superpumpla, no-shotgunın aynı anda kullanılmasının etkisi ne olur? superpumpın etkisini bi adım ileri tasımakta kararlıyım :D

Yeni nesil Superpump max + size-on max-performance 'ın yanında
gaspari bcaa 6000 ya da aminoMax 8000 e nasıl bakıyorsunuz

Back
Yukarı