En İyi Amino

mito dedi:
Yurt disinda aminonun populer olmadigini soyleyen arkadaslara kesinlikle katilmiyorum, Amino asit ve diger o tarzda urunler tabiri caizse peynir ekmek gibi satiliyor...

Popüler derken, benim demek istedigim Protein tozlarina oran.

Yani TR gibi Amino´lar "Bir Numara" gözüyle bakilmiyor/satilmiyor.

Arkadaşlar, ben cok amino asit kullandım, size sunu söyleyeyim, elbette yararı var, inkar edilemez.
Ancak bizim önceliğimiz, yeterli ve hatta bol bol protein almak.
Ben iri bir adamım, hedefim en az 95 kiloda define olmak, uzun vadede, bunun icin deli protein ve ağır idman lazım.
Simdi amino bana bunu ne kadar verebilir?
bunun yerine, alırım 3.5 kilo protein, bunu bol bol kullanırım, gereksiz yağlı yemekler yemem, ve cok daha iyi sonuc alirim.
Eskiden bunu yapmiyordum, cunku eskiden yoktu 3.5 kilo protein tozu, amino ile protein tozu arasinda cok büyük fiyat farkı yoktu.
Simdi ise, güzelim "whey" proteini var, sindirimi hızlı, besin değeri yüksek, fiyatı aminolara göre cok cok daha uygun.
Bence protein denklemini olusturmak icin, protein tozu, amino asitten cok cok önce gelir.
Hele, amino mu, protein tozumu diye bir ikileme, asla düşmeyin bence, kesinlikle protein tozu.
Paranız var ise, Protein- Creatine- Glutamine- Nox ve en son amino asit.
Benim sıralamamda aminoya yer yok, deneyimlerimle söylüyorum bunu, ve dediğim gibi, zaman değişiyor, eskiden protein tozu almak aminoya göre fiyat acisindan cazip değildi, simdi piyasaya bakın, hesabınızı iyi yapın derim ben...

selam

loveless50 dedi:
flexor hocam bu dediğiniz amino acid gnc gibi suplement saan bir yerde mevcud mu yoksa sadece internet üzerinden mi sipariş veriliyor

cerrafourda bile mevcut büyük marketlerde bile satılıyor

üniversal 3001 aminoyu tek gecerim

Re: selam

hardark dedi:
loveless50 dedi:
flexor hocam bu dediğiniz amino acid gnc gibi suplement saan bir yerde mevcud mu yoksa sadece internet üzerinden mi sipariş veriliyor

cerrafourda bile mevcut büyük marketlerde bile satılıyor

üniversal 3001 aminoyu tek gecerim

..büyük eczanelerden de bulabilirsin tabe fiyat farkını koyuyorlar o ayrı... bunun için ne kadar ilk elden bulursan o kadar az para ödersin :D

degerli arkadaslar;
ban gögüs ve kol bolumunde irileşmek istiyorum bana en iyi hangi protein tozunu,tabletini,sıvısını önerirsiniz......

ben hardline amino 2000 i kullanıyorum. gayet memnunum. kullandığım içinde rahatlıkla öneriyorum ;)

amino 2000 i 2006 ilkbaharının sonlarına doğru kullandım ve gerçekten büyük etkileri var ama şunu belirtmeliyim; defaten söylenmesine rağmen tekrarlamak istiyorum bu tabletler kendi başına amaçlarınıza hizmet etmez ben işe yaradı diyorum ama ister inanın ister inanmayın bir kerede tavaya 10 tane yumurtayı kırıyor üzerine süt kaşar beyaz peynir eritme peynir ne bulduysam karıştırıyor o şekilde besleniyordum. günlük bademlerimi yiyor sütümü içiyordum ve bulunduğum birlikte etsiz yemek çıkmaz (nisbet yapmış olmayalım ama...) sonuç olarak.... sağlam besleniyorsanız normal yollu bir protein tozunun yanına kombine edilirse amino 2000i öneririm...
saygılar...

kombine kullanımla etkili olduğunu belirtmedim herkes bilir diye. soldiers, güzel anlaşmışsın.

sseagal dedi:
degerli arkadaslar;
ban gögüs ve kol bolumunde irileşmek istiyorum bana en iyi hangi protein tozunu,tabletini,sıvısını önerirsiniz......
sen parayı sorun etmıyorsan en babaları weıder mega fortedır.içeriği diğer turevlerınden oldukça farklı.amıno bence budur.

weider 2200

FleXoR dedi:
Evet başladı ve şuanda kullanıyorum hem fiyat olarak hem adet olarak olarak iyi görünüyor etkiyi zamanla yazacagım

flexor hocam amino 9000 i gün içinde nasıl ve kaç tane kullanıyorsun acaba?

lajolla ya

Likit amino asit diye kullandıgın sey sıgır jelatinidir. ucuz mebahalarda kesilen hayvanlardan elde edilir. protein kalitesi dusuktur. BSE dahil bircok hastalık riski vardır.

Kullanacagınız Protein kaynaklarının whey, yumurta, et, tavuk, hindi gibi yuksek kalitede olmasına dikkat edin.
Sugur Jelatini, soya, pirinc proteini gibi kalitesiz protein kaynaklarının kullanımından kacının.

Karasana katılıyorum dogru soyluyor. Fakat NoX tarzı urunleri tavsiye etmiyorum.

AMINO ASITLER yada AMINO ASIT DIYE SATILAN URUNLER GENELDE 2000MG GIBI DOZ BELIRLERLER VE 2000 GR IN 2000 IDE PROTEIN OLARAK GOSTERIRLER. BU COK BUYUK BIR YALANDIR. SOYLEKI;

DIYELIM HAMMADDE WHEY PROTEIN (%80 KULLANMAZLAR AMA BIZ GENEDE COK KALITELI OLDUGUNU VARSAYIP %80 DIYELIM) %80 LIK WHEY PROTEIN;
-80 GR PROTEIN
-MIN. 6 GR YAG
-MIN 6 GR LAKTOZ ICERIR
BU BILE 2000MG DA HICBIR TUTTURUCU MADDE KULLANMADAN 1600MG A DENK GELIR.

2000 LIK BILDIGINIZ AMINO ASITLER BUYUK COGUNLUKLA 1600MG DAN FAZLA PROTEIN ICERMEZ. AYNI ORANI 3000, 5000 40000 VS VS ICIN CARPIN HESAPLAYIN
-WHEY PROTEINE GORE DAHA FAZLA YAG VE LAKTOZ ICERLER
-VUCUT TARAFINDAN DAHA GEC KULLANILIRLAR,
-DAHA PAHALIDIRLAR
-PROTEIN KAYNAGINI YAZMAYAN URUNLER, KOLAJEN (SIGIR JELATINI) KULLANAN MARKALARI YAZMIYORUM BILE

ozgur 6677 başka bir başlık altındada buna benzer şeyler yazmışsın ben şahsen likit amino kullanıyorum ve etkisindende gayet memnun kalıyorum.Bu verdiğin bilgileri hangi kaynaktan okuduğunu açıklayabilirmisin bizde öğrenelim?

Su an yurtdisindayim ve weider 9000 amino kullaniyorum. Oldukca etkili. Optimum whey ile combine edince inanilmaz oluyor. Tabii kendisi 14 Dolar ve icinde 100 tablet >

Amino acids are often referred to as a major constituent of protein. Amino 9000 provides you with all the essential and non-essential amino acids, without adding a lot of fat to your diet.
Each serving contains 9000 mg of high-quality potassium caseinate providing essential and non-essential amino acids in easily to digest capsules.

Product Details

Directions: As a food supplement, take 4 capsules with breakfast, 4 capsules with the pre-workout meal and 4 capsules with the post-workout meal as a good source of protein. Take with 250 mL of water or fruit juice.

Ingredients: Dried Egg White (Dried Albumen), Magnesium Stearate, Gelatin, Glycerin.

Mevcut..Oneririrm..

arkadaşlar bilemiyorum uygunmu ama ,amino asitler içinde boy uzaması na kısaca kemik gelişimine kaykısı en yüksek hangisidir? ve amino acidlerin içindeki temel geliştirici madde hangisidir?
teşekkürler sorum yanlışsa silinebilir.

Sunwood,
Lütfen sorularini ilgili basliklarda sor.

Back
Yukarı