bestmodel dedi:Arkadaşlar aminoda yapılan anketlerde herkez Weider Amino 2200 memnun gözüküyor.Ama ben yinede burda size sormak istiyorum.Sizce en İyi amino asit hangisi
hocam siz özel bağlantılarınızla bu ürünü kullanıyor olabilirsiniz..daha kavi gıda bile satışa başlamamış..fiyat bilgiside mevcut deil..flexor dedi:Evet başladı ve şuanda kullanıyorum hem fiyat olarak hem adet olarak olarak iyi görünüyor etkiyi zamanla yazacagım
vallahi bana fiyat listesini dahi yolladılar fiyatı 108 tl 650 adet var ayrıca cıkmayan urunu nasıl listeye koyarlarkurar dedi:hocam siz özel bağlantılarınızla bu ürünü kullanıyor olabilirsiniz..daha kavi gıda bile satışa başlamamış..fiyat bilgiside mevcut deil..flexor dedi:Evet başladı ve şuanda kullanıyorum hem fiyat olarak hem adet olarak olarak iyi görünüyor etkiyi zamanla yazacagım
hocam bugun gününfirsati.com a kondu ürün..ve fiyatı cok güzel..89 ytl..ama tablet degeri 1500mg mış..tavsiye edermisiniz bu ürünü..!flexor dedi:vallahi bana fiyat listesini dahi yolladılar fiyatı 108 tl 650 adet var ayrıca cıkmayan urunu nasıl listeye koyarlarkurar dedi:hocam siz özel bağlantılarınızla bu ürünü kullanıyor olabilirsiniz..daha kavi gıda bile satışa başlamamış..fiyat bilgiside mevcut deil..flexor dedi:Evet başladı ve şuanda kullanıyorum hem fiyat olarak hem adet olarak olarak iyi görünüyor etkiyi zamanla yazacagım
adresini ver ben yollayım
Bu ürün sayesinde, 1 kg. aminoaside 100 YTL vermiş oluyoruz. Oldukça ucuza geliyor gerçekten ama 3,5 kg. protein tozu 160 YTL iken, bence aminoasit içmek biraz lüks kaçıyor.kurar dedi:hocam bugun gününfirsati.com a kondu ürün..ve fiyatı cok güzel..89 ytl..ama tablet degeri 1500mg mış..tavsiye edermisiniz bu ürünü..!flexor dedi:vallahi bana fiyat listesini dahi yolladılar fiyatı 108 tl 650 adet var ayrıca cıkmayan urunu nasıl listeye koyarlarkurar dedi:hocam siz özel bağlantılarınızla bu ürünü kullanıyor olabilirsiniz..daha kavi gıda bile satışa başlamamış..fiyat bilgiside mevcut deil..flexor dedi:Evet başladı ve şuanda kullanıyorum hem fiyat olarak hem adet olarak olarak iyi görünüyor etkiyi zamanla yazacagım
adresini ver ben yollayım
Bu kadar fiyat farkını yaratan sebepleri okumak isterim.bestmodel dedi:blitz arkadaşım ama şunu söylemek isterimki amino ve protein tozu arasında fark var.