Katdhdhd
Üye
en çok hangi kası geliştiriyorsunuz diye sormuyorum yanlızBana sacma geliyor acikcasi Tum kaslar ayni oranda gelismeli.. Ne onde ne arkada kalmali..
cepten takipte
en çok hangi kası geliştiriyorsunuz diye sormuyorum yanlızBana sacma geliyor acikcasi Tum kaslar ayni oranda gelismeli.. Ne onde ne arkada kalmali..
cepten takipte
Aynen öyle tüm vücutu saymışsın kardeşim ama benim favorim biceps bence dağ gibi olması harika birşey ve estetik bir görünüm sağlıyor iri bir erkek içinBu saydiklarin zaten tüm vücut geriye hic bisiy kalmamiski![]()
en çok hangi kası geliştiriyorsunuz diye sormuyorum yanlız
bas streoid neden olmasınTrapez-Göğüs-Omuz
dwayne johnson gibi bi üst vücut fena olmazdı![]()
Benim fikrimi sorarsan ilk önce tüm vücut çalıştır daha sonra bölgesel çalış ben öyle yapmıştım böylesi daha faydalı bana sorarsanSa
Spora baslayali 1 hafta oldu ve bölgesel olarak calisiyorum.Forumlarda biraz aractirma yaptim ve yeni baslayanlarin 1 ay boyunca butun vucudu ayni gunde calistirilmasi gerekrigini ve 1 2 ay sonra bölgesel calisma ya gecmelerini söyluyorlar bende direk bölgesel calismayla basladim farki nedir sorun yaratir mi Programim;
Pazartesi; sırt,gogus
Salı; kol omuz
Carsamba; karın ve bacak
Dınlenme
Tekrar
programım ıs görur mu ve agır kilolarla basladım feci derecede agrım oluyor.yasım 19 ve basladıgım (1hafta) gundem berı proteın kullanıyorum