En çok sempati duyduğunuz bodyforum üyesi hangisi?

en sevdiğiniz üye

• Total voters
    316
karasan metins flexor SchwarzXX bu arkadaşlar a içten saygılar :)

neden bi kusurum mu var yani ?

Yok yanı alınmada biraz daha ciddi mesajlar yazabılırsın dıye dusunuyorum genel olarak.. Hanı yazdıgın mesajlara denk gelıyorum forumda o yuzden soylemek ıstedım bıraz daha olgun olabılırsın artık dıye..

Sonucta buraya yazdıgın mesajda bıraz cıddılıkten uzak geldı zıra 2 mesaj oncekı mesaj yıne sana aıt ve kendımı ve herkesı severım demıssın..
Daha sonra sanırım bu ara gerceklesen ban olaylarına gonderme yapmak ıcın "bana ban atanı sevmem yazmıssın" ki konuyla alakası yok.. Konu "en cok kimi seviyorsunuz?"..

noldu peki,
neden uğramaz oldular foruma ?

İsleri yuzundendır.. Yoksa sporu bıraktıklarından degıldır bence.. Ama hayat ıste sureklı yenı hedefler koyar ınsanın onune ve eskı hedefler arka planda kalır.. Bu yuzden forumla pek ılgılenemıyor olabılırler.. Ama mesela ayaz ve salvadore xp tekrardan aktıflesmeye basladılar.. En azından tamamen kopmamıslar..

Bırde anket konusunda bence yılbasında fılan acılsın anket ve yıllık olsun.. Yılın sempatıgı, yılın paylasımcısı, yılın ceviricisi, yılın vücudu vs gibi baslıklar altında toplanabılır bu anketler..

ladasamara.

sıtkı abim başlığını okudum da bugün. bu adam neden gelmez buralara.

bir de eyeseeyou vardı.

bence aneximandros: sessiz mağrur forumda tamamen tarafsız biri hiç şahsi düşüncelerini diğer yöneticiler gibi fanatik savunmaz hemen hemen butun yöneticeler farkında olmadan düşüncelerini taraflı beyan ediyorlar... hatta zaman zaman polemiğe bile giriyorlar oysa aneximandros yönetici gibi değil hatta ben bir yöneticinin bir konuyu kendisiyle aynı düşünmeyen insanlara cevap vermekten sıkılınca kitlediğini gördüm... aneximandros yerinde üslubunda ikaz ediyor... bide sarp ı sevyorum kimse alımasın herkese burdaki 200 basar vücuduyla ve çalışmasıyla ki bilgiside paraleldir sanırım ama çok mütevazı... eleştirirken bile cümlelere karsısındakini kırmadan kibirden arınmış bir şekilde eleştirir yol göstemeye çalışır... umarım herkeste böyle olur..... gerçi elit kullanıcıymış evet gerçekten elit bi adam aneximandros... amanın yöneticiler sinir olacak bana....... yarası olmayan gocunmasın ben napiiimmm....

güncellemeler var listemde:)
setenay,muscled girl,chosen,yabanci,hakan90,redbaron,estetik fenomen,tughan,umur35.hatta setenayı dertleşme bölümüne mod yapsınlar dilekçe verecem:)

Ban yemem inşallah =) =)
Sağol Berkthagar

Yöneticililer arasından seçim yapıyorsak eğer sanırım Despo tarafsızlığını korumaya çalıştığı için görevini iyi yapıyor diyebiliriz iki kişi tartışırken araya giripte taraf tuttuğunu görmedim sonuçta burası bir site sevmediğiniz üyeler elbette olacaktır yönetici hemen o antipati beslediği kişiye tavır almamalıdır diye düşünüyorum...
Sanırım bazı yöneticiler bazı konularda daha aktif onun için Diezle'de sık karşılaştım konularıma katıldı falan onun için....
Despoyla,Diez bir adım önde Anaximendos ise saat farkı yüzünden karşılamıyoruz bence kimsenin şikayet etmeyeceği bir üyedir....
Eğer genel anlamda kimi seversin derseniz o zaman ise normal üyelerden çook var sayamam...

Dialoğum olanlardan en çok Berkthagar'ı kendime yakın bulurum. Sıradışı ilgi alanları da dahil olmak üzere detaylarda buluşulan biridir ve bir o kadar da kendi tabiriyle iyi aile çocuğudur.

Foruma hayatın yoğunluğundan ötürü bir süre ara verip geri döndüğümde Karasan'ın olmadığını gördüm. Açıkcası artık forumda göremediğim üyelerden en çok Karasan'ı tekrar forumda görmek isteriz diyenlerle anılır.

Yöneticilerden ise en çok hem şehrimiz Despo'yu severim. Her duruma karşı nazik, sabırlı bir insandır.

Flexor, hazırladığı kaynaklar itibariyle belki de ülkede an itibariyle en çok öğrenciye sahip hoca olması kuvvetli bir ihtimaldir. Forum için çok çalışmakta, görsel olarak hazırladığı programlarla epey faydalı birisidir, biraz da duygusaldır.

Flex-point, eşi gibi paylaşımcı biridir. Tam bir görev insanıdır, bayanların sağlıklı yaşam rehberidir.

Diez, ondaki enerji bitmeyecek gibidir. Forumun Google'ı gibi hemen imdada yetişmesi ve proje adamı olmasından anlaşılacağı üzere çok programlı bir insandır, forumda üslubunu oturtmuş en baş üye olması da mümkündür.

Bozokaydın, forumun gizemli doping kaynağı olması sebebiyle forumun diğer bir dikkat çekici ismidir. Harika bir bilgi kaynağıdır. Güncel sağlık ansiklopedisi gibidir.

Schwarzxxl, süper ağır siklet işlerin sabırlı insanlarındandır. Ağır kaldırır, baş ağrıtan dialoglarda bir şeyler anlatmaya çalıştığı görülür.

Deathlifter, her şeyin çekirdeğine inip üstüne konması fikrinde bir tutarlılığı vardır. Bench press, squat, deathlift temel üçlüsünün olmadığı programa program dememesi ve taş devri beslenmesi temeli üstüne bir spor formu oturtmayı amaçlar. Detaylı bir yardımcıdır.

Setenay, forumun kadın beynidir. Forumun romantiklerinden olup ilerleyen yıllarda aşk romanları yazması beklenmektedir.

İlk aklıma gelen 10 ismi paylaştım. Bir işim olmazsa haftaya aklıma gelen diğer sempatikleri kaleme almaya devam edeceğim. Nice yeni sempatiklerle buluşmak üzere...

Son düzenleme:
Yazıcam yazıcam, evet . . . :D
Zaten bu yıl felsefe ve psikolojiden sıyrılıp nedense edebiyata sardım ! Feci ...

Şaka bir yana teşekkür ederim estetik fenomen ;)

Back
Yukarı