Eminim bu program işinize yarayacak...

ErcinTT

Yeni Üye
Selam Arkadaşlar kısa bir süre önce bulduğum ve beğendiğim bir programı sizinle paylaşmak istiyorum ;

Resmi bir dergi olan Men's Health dergisinin üyerine özel olarak araştırmalar sonucunda ortaya çıkmış olan bir programı,
Dili ingilizce, çoğu arkadas benim gibi okuyup anlamakta zorluk çekicektir.yakın bir zamanda Türkçe'sinide koyucam kısmet olursa.

Daha önce verildimi bilmiyorum fakat affınıza sığınarak koyuyorum.

İsteyenler için resim olarak koyuyorum ;

Uploaded with ImageShack.us

İsteyenler için PDF uzantılı olarak;
Link,
http://rapidshare.com/files/4316176..._-_pdf__men_s_health_-_total_body_workout.pdf

Son düzenleme:
yazılar cok ufak girizgahından okuyabildiğim kadarıyla kol gelişiminden söz edip 4 aşamalı bir program yaptıklarını bunu uyguladıktan sonra iron man olacağınızdan filan bahsediyo =)

tek adele sistemi üzerinden gidiyor gördüğüm kadarıyla açıkçası pek orjinal hareketlere rastlayamadım ama pek derinden inceledim diyemem dolayısıyla belli bi prensipte biseyler sağlayabilir.
ama ben zaten tek adele sistemini sevmem şahsen..

yazılar cok ufak girizgahından okuyabildiğim kadarıyla kol gelişiminden söz edip 4 aşamalı bir program yaptıklarını bunu uyguladıktan sonra iron man olacağınızdan filan bahsediyo =)

tek adele sistemi üzerinden gidiyor gördüğüm kadarıyla açıkçası pek orjinal hareketlere rastlayamadım ama pek derinden inceledim diyemem dolayısıyla belli bi prensipte biseyler sağlayabilir.
ama ben zaten tek adele sistemini sevmem şahsen..

Tek adele sistemi derken izole ve nizami hareketlermi demek istedin anlayamadm mazur gör :)

Aslında en temel hareketler bunlar bu program bi çok üniversitede spor dalında araştırma yapan doktorlar ve antrenörler tarafndan hazırlanmış bir program ha kimisine az gelebilir o baska ama isteyen arkadaslara bazı püf noktarını söyleyeblrm :)

Tek adele sistemi derken izole ve nizami hareketlermi demek istedin anlayamadm mazur gör :)

Aslında en temel hareketler bunlar bu program bi çok üniversitede spor dalında araştırma yapan doktorlar ve antrenörler tarafndan hazırlanmış bir program ha kimisine az gelebilir o baska ama isteyen arkadaslara bazı püf noktarını söyleyeblrm :)
estafurullah
şöyle ki,

hani, göğüs- biceps
omuz - triceps
gibi kombine kas gruplarıyla antreman yaparız ya
benim göz gezdirdiğim kadarından anladığım kadarıyla
tek adele olarak verilmiş programlar ve setler
yani birgün sadece biceps diğer gün sadece triceps gibi,

ama aşağılarda bunları kombine olarak bağlamıs mı pek derinlemesine bakmadım .

bunu kasdetmistim tek adele derken..
kimisi bundan cok randıman alır ve öyle calısır ama ben tek adele sistemini sevmem pek

estafurullah
şöyle ki,

hani, göğüs- biceps
omuz - triceps
gibi kombine kas gruplarıyla antreman yaparız ya
benim göz gezdirdiğim kadarından anladığım kadarıyla
tek adele olarak verilmiş programlar ve setler
yani birgün sadece biceps diğer gün sadece triceps gibi,

ama aşağılarda bunları kombine olarak bağlamıs mı pek derinlemesine bakmadım .

bunu kasdetmistim tek adele derken..
kimisi bundan cok randıman alır ve öyle calısır ama ben tek adele sistemini sevmem pek

Şimdi anladm tşk ederm :)

Bu programda ADVANCED e kadar olan bölümler yani ;

BEGINNER - ADVANCED BEGINNER - INTERMEDIATE bu 3 bölüm 1proramda vücudun tum bolumlerini çalıstırınız, yani 1 günde bu 3 derecenden birinin tüm hareketlerini yapın diyor

1günde 1 bölüm yeni baslayana bile az kalır yaw :):)

Back
Yukarı