Elveda Bodyforumtr...

yerinde bir karar...

zeuss un da dedigi gibi zorla mesaj yazıyoruz...
bilgili adamı cahil görüyorlar sürekli bir tartışma sürekli bir taşlama...

hic durma hepimizin eski zamanı gibi üye olmadan uzaktan izlemek belki de en iyisi..

danny gerçekten bilgili ve yardım sever bir arkadaş.
2005 yılında beri ceşitli forumlara üyeyim.
Bazı dönemler formun hayatımda büyük bir yer kapladıgı durumlar oluyor.
O an ya ceza verdiriyorum kendime yada ara veriyorum.

Ara vermek en dogru karar olacaktır

Haklısın Danny. Zira, benzer olduğunu sandığım sebeplerden dolayı ben de forumu yavaş yavaş bırakıyorum. Zaten dikkatli takipçiler görmüştür artık eskisi kadar girip eski hevesle yazmıyordum. Danny’den farkım topic açmadan, sessiz sedasız gitme fikrim vardı. Danny’ye destek amaçlı şurda üç beş birşay karalıyayım dedim.

Kararına saygım sonsuz Danny. Zaten dediğim gibi, sebeplerimiz aynı olabilir. Ben senin gibi bir anda bırakamadım, yavaş yavaş azaltıyorum. Tahminimce gün gelecek son mesajımı da sessiz sedasız yazıp, buradan ayrılacam. Eski ve başka forum üyeliklerimden biliyorum, hep öyle yaptım çünkü :) “Ulan bu forum yokken internette nasıl zaman geçiriyordum, nasıl da güzel paylaşımlar yapıyordum” dediğim o forumlar bile bugün benden cook uzaktalar.

Forum yöneticilerine bir not da düşeyim, kaliteli bir sponsoru olup da yönetimi -en hafif tabirle- kontrol edilmeyen bir forum ben daha görmedim. Ohh be, ne zamandır söylicem söyledim işte :)

amacım kimseye akıl vermek yada çok bilmişlik yapmak değil ama burada ortalığı karıştırmak isteyenler zaten değersiz kişiler laflarıda dolayısıyla öyle oluyor siz eğer bunların lafını dikkate alıp forumu bırakacam diyorsanız bu boş insanların kendilerini değerli hissetmelerini sağlıyorsunuz bir bakıma sonra diğer forumlarda olduğu gibi meydan bunlara kalacak ondan sonra sürekli küfür hakaret eden boş insanların yeri olacak sanal ortam bence kalıp bunlarla savaşmak lazım zaten dikkate almayınca defolup giderler sonunda bilmiyorum yani yalnışmı düşünüyorum ama yaklaşık 6-7 yıldır bu tip değersiz kişilerin laflarını dikkate almamaya çalışıyorum

arkadaşlar bilgi paylaşıldıkça değerini bulur.. burda bildiklerini paylaşan 3-5 arkadaştan birisidir sezer arkadaşımız.. bende günlüğünün takipçilerindenim. özellikle vegan beslenme tarzı (ben omnivor beslenme taraftarı olsamda)ile bu sporu yapmaya çalışması takdir ettiğim bir yönüdür.onun sayesinde bitkisel proteinler ve yararlılıkları hakkında araştırma yapma fırsatım dahi oldu. yani menümde sağlıklı baklagillerin artmasına neden oldu.vs.vs.

uzun lafın kısası dany arkadaşımız verdiği bilgilerin kaynağını gösterebilmekte, hem nitel hemde nicel gözlemlerle foruma farklılık getirmekte. ayrılırsa gerçekten üzüleceğim şahsiyetlerdesin danyboy

:( kötü olmuş forumdaki neredeyse 4 mesajdan biri senindi daha kür tarifi alacaktım :)

Danny boy ben hiç dikkat etmedim konu ne zaman açılmış en son kim ne zaman açmış diye . Bütün mesajları da tek tek okudum üzülmüştüm elveda demeye hazırlanıyordum son mesaja kadar :)

• Like
Reactions: Azi
Aramızda ne kadar kötü yazışmalar olsada yinede seni severdim. Hayat tuhaf
daha dün bana

kalkan harbi gidicekmisin yahu gitme protein tozu adağım var yapma ban bunu :D

Derken şimdi sen gidiyosun. Belki benim yüzümden gidiyosundur. Eğer istersen birdaha yorum yazmam insan hata yapabilir hatalarından ders çıkarmak önemlidir
insanlar hata yaptıkça öğrenir. Bana göre doğru veya yanlış her yorum değerlidir. Zaten sırf 3-5 kişi yorum yazsa forum dahada güzel dahada neşelimi olacak ? bence forumun zevki çıkmazdı. Hayat body den ibaret değil bu forumda da böyle.

2.156 Mesajının olması senin ne kadar deneyimli olduğunu gösteriyo zaten.

Senin yerini doldurucak birisi zor gelir seni özliyicem.

• Like
Reactions: Azi
Aramızda ne kadar kötü yazışmalar olsada yinede seni severdim. Hayat tuhaf
daha dün bana

kalkan harbi gidicekmisin yahu gitme protein tozu adağım var yapma ban bunu :D

Derken şimdi sen gidiyosun. Belki benim yüzümden gidiyosundur. Eğer istersen birdaha yorum yazmam insan hata yapabilir hatalarından ders çıkarmak önemlidir
insanlar hata yaptıkça öğrenir. Bana göre doğru veya yanlış her yorum değerlidir. Zaten sırf 3-5 kişi yorum yazsa forum dahada güzel dahada neşelimi olacak ? bence forumun zevki çıkmazdı. Hayat body den ibaret değil bu forumda da böyle.

2.156 Mesajının olması senin ne kadar deneyimli olduğunu gösteriyo zaten.

Senin yerini doldurucak birisi zor gelir seni özliyicem.

Bari içeriği okuduktan sonra yorum yap be kardeşim.

Back
Yukarı