Ellerim Kız Eli Gibi Küçücükler Ellerimi Büyütmek İçin Ne Yapmalıyım?

Agirlik idmani sirasinda barlari-dambillari tutmanin zaman icerisinde elleri kalinlastirdigini dusunuyorum. Fakat tabii ki kisa parmaklarin kalinlasmasi pek hos olmaz.

Link için teşekkür ederim kötü ifade kullandıysam tüm arkadaşlardan özür dilerim sadece biraz güldürme amaçlı söylemler kullanmak istemiştim birde birbirimize yakın bir ortam olsun istemiştim tekrar özür dilerim.

Arkadaşlar bir,iki günlük konuya çok fazla ilgi göstermeniz beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim.

Sonuç olarak şöyle yapmaya karar verdim. Anladığım kadarıyla el büyütme diye birşey söz konusu değil.El yayı kullanarak elleri güçlendirmeyi düşünüyorum birde bir espiri daha yapmak istiyorum kızmayın lütfen yukardaki arkadaşın anlattığı gibi mermer bulursam tokatlicam:D belkide faydasını görürüm el güçlendirme adına.

Resimde biraz büyük çıkmış ellerim yakından çektiğim için. Kalıplı iri olduğumdan ellerim kalıbıma hiç uygun değil neyse artık bakıcaz.Teşekkür ederim yorumlarınız için tekrar

Daha 14 yaşımda olmama rağmen ellerim büyük kalın ve eskimiş kalın çatlaklar var ve elimin üstü pürüzlü kütük gibi ama hiç de iyi birşey olduğunu sanmıyorum bazı şeyleri kavrarken daha rahat kavrıyorum elimle vurduğumda acıtıyor.Ama estetik gözükmüyorlar tabiri caizse amele eli gibi :D herşeyin bir dezavantajı olduğu gibi birde avantajı var.Bence sizde küçük ellerinizden yakınmayın küçük elin avantajını düşünün.

Valla benim şikayetim ellerimin bağzı büyükçe ev eşyası gibi şeyleri kavrayamama sorunu oluşturmasıydı ama napalım artık sorun değil Allah herşeyi güzel bir biçimde yaratır bizimde ellerimiz güzel :D

Şimdi olay elleri büyütmek olunca hemen aklıma osmanlı tokatçı birlikleri geldi:)Ve bir alıntı yaptım böyle atalarımız var sende de bu kan var biraz savaşa gider gibi oldu ama mermer tokatlaman lazım gibi geliyor bana:)
Osmanlı zamanında ordu çeşitli birliklerden oluşurmuş. O birliklerden biri de Tokatçı grubuymuş.
Tokatçı denilen askerler devşirmelerden oluşur ve gayet iri yapılı, iri elli kişilermiş.
Bunların özel çalısma salonları varmış.
Salonlarda mermerden yapılı olan büyükçe kolonlar varmış.
Tokatçılar bu mermer kolonları tokatlayarak ellerini daha da geliştirirlermiş.
Savaş sırasında ordunun en arkasında bulunur savaşın sonlarına doğru hızla savaş alanına girer ve bitkin durumda olan düşman askerlerini tek tokat darbesiyle yerle bir ederlermiş.
Tokat attıkları kişinin yüzünü içeri çökertir ve beyin kanaması geçirmesine sebep olarak öldürürlermiş ..

Tokatçılar en arkada değil en önde durulardı Ve savaş sıraasında sadece Tokatlarını kullanırlardı ölüceklerini bile bile ve önden gelen atlıların atlarına tokat atarak atları yere düşürlerdi yani elleri o kadar serttiki Tokatlarıya atları düşürleridi.

Elleri büyütmek mümkün değil ama şekillendirmek ve kaslardırmak mümkün.

Yumruk Üstü Şınav
Kum Torbasıyla Yumruk Çalışması
El Yayı İle Çalışma ( Bileklerinde Güçlenir )
Vücut geliştirmede Eldiven Kullanma Mümkünse Kiloyu Kaldırırken Çok Sık.

el bilek çalısarak özellikle bilek makası kavrama yetenegini geliştirirsin ve ellerinde sankı derısı buzulmus gibi olur kaslı erkeksı oluyr fakat buyumez.

ben söyleyeyim tecrübeli biri olarak
parmak üstü şınav

sonra el yayı al simit gibi olanlarından , parmak uçlarınla sık öyle çalış

sonra yine o el yayını al sonuna kadar sık , hiç bırakmadan ufatacakmışçasına sıkabildiğin kadar sık

benim ellerim ve parmaklarım irileşti seninkindede sonuç verecektir , başarılar

Tokatçılar en arkada değil en önde durulardı Ve savaş sıraasında sadece Tokatlarını kullanırlardı ölüceklerini bile bile ve önden gelen atlıların atlarına tokat atarak atları yere düşürlerdi yani elleri o kadar serttiki Tokatlarıya atları düşürleridi.

Benim söyliyeceklerimin hepsini söylemişsin tebrikler :)

Arkadaşlar benim babamın elleri kocaman ve parmakları uzun aynı zamanda da kalın bilek desen 22-23 cm vardır tokatıyla bayıltıyo. Benim ellerimse küçücük şimdi benimkinin babam gibi büyük olması gerekmiyo mu 17 yaşındayım çok üzülüyorum bu duruma ben üst kolumu ne kadar geliştirsem küçük el ve ince bilekle asla etkili vuruş gücüne sahip olamicam. Elim bu yaştan sonra büyür mü acaba babama sordum senin yaşındayken benim seninkinden bile küçüktü dedi ama beni üzmemek için heralde.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:50 ----------

Nolur biri cevap versin babam oduncu gibi ben neden cılız oldum

Basketbol ve yüzme mi ne alaka :S Benim önerim İki avucuna kağıt parçası al sık yorulana kadar hergün uyanınca bu hareketi yap faydasını göreceksin

sende benim gibi atalarının taktiğini uygula...osmanlı tokadı çalış,evde mermer bir zemin varsa üzerine biraz yağ döküp mermeri tokatla,osmanlıda bu yöntemi yapanların çok güçlü elleri olurdu,düşman atlı askerlerin atlarına tokat atıp atı bile deviriyorlardı elleriyle..

Şimdi olay elleri büyütmek olunca hemen aklıma osmanlı tokatçı birlikleri geldi:)Ve bir alıntı yaptım böyle atalarımız var sende de bu kan var biraz savaşa gider gibi oldu ama mermer tokatlaman lazım gibi geliyor bana:)
Osmanlı zamanında ordu çeşitli birliklerden oluşurmuş. O birliklerden biri de Tokatçı grubuymuş.

Tokatçı denilen askerler devşirmelerden oluşur ve gayet iri yapılı, iri elli kişilermiş.
Bunların özel çalısma salonları varmış.
Salonlarda mermerden yapılı olan büyükçe kolonlar varmış.

Tokatçılar bu mermer kolonları tokatlayarak ellerini daha da geliştirirlermiş.
Savaş sırasında ordunun en arkasında bulunur savaşın sonlarına doğru hızla savaş alanına girer ve bitkin durumda olan düşman askerlerini tek tokat darbesiyle yerle bir ederlermiş.
Tokat attıkları kişinin yüzünü içeri çökertir ve beyin kanaması geçirmesine sebep olarak öldürürlermiş ..

Tokatçılar devsirmelerden oluşmaz. Osmanlı ordusunda devşirme insan yoktur. Hepsi Türk soyludur. Sadece sarayda, Yönetimde hep devşirme gavurlar vardır.

Back
Yukarı