demircan256
Üye
parmaklarıda saran eldiven arıyorum ,parmakları olmayanları kullanıyorum e buseferde orta parmaklarımda üstten 1.boğumda nasırlar oluşmaya başladı...bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...
parmaklarıda saran eldiven arıyorum ,parmakları olmayanları kullanıyorum e buseferde orta parmaklarımda üstten 1.boğumda nasırlar oluşmaya başladı...bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...
Arama malesef amerika üretim olan orjinal ürünü tr de bulman an itibari ile imkansız gibi,daha bugün bir site ile görüştüm orda satılıyordu ancak sadece iç resmi vardı başka resimler istedim ürünü kontrol etmek için oda bu sizin istediğiniz değildir dedi fiyatı yükselmiş o nedenle tr de şu an malesef satışı yok.yanlız gittigidiyorda vardı eğer bitmemişse bir bak derim,ancak fiyatı 45 lira idi.Kolay gelsin.Arkadaslar bu grip pads i nereden temin edebilirim,varmo bi bilginiz?
Cok tesekkur ederim arkadaşim.bi gg.com a goz atayim.Arama malesef amerika üretim olan orjinal ürünü tr de bulman an itibari ile imkansız gibi,daha bugün bir site ile görüştüm orda satılıyordu ancak sadece iç resmi vardı başka resimler istedim ürünü kontrol etmek için oda bu sizin istediğiniz değildir dedi fiyatı yükselmiş o nedenle tr de şu an malesef satışı yok.yanlız gittigidiyorda vardı eğer bitmemişse bir bak derim,ancak fiyatı 45 lira idi.Kolay gelsin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dogru soyluyorsunBodyci adam eldiven kullanmaz nasırlı ellere sahip olur![]()