oniks41
Üye
arkadaşlar bb çalışmalarımı evde sürdürdüğüm için kardiyovasküler çalışma amaçlı eliptik bisiklet aldım.Eliptik bisikleti tercih etmemin nedeni fiyatının ucuzluğu,az yer kaplaması ve tüm vücudu çalıştırdığının söylenmesiydi.
fakat şöyle bir sorunum var
alet eve bugün geldi,kurulumu servis yaptı.biraz deneme yapıyım dedim hemen yoruldum
bildiğimiz gibi iyi yağ yakımı için en az 40 dakika çalışmak gerekiyor ama başlangıçta benim 40 dakika çalışmam imkansız gibi
nefesimi açmak,çabuk yorulmamak için nasıl bir yol izlemeliyim???
acaba ilk 1-2 hafta 10ar dakikalık periyotlarla çalışsam zamanla süreyi arttırsam mı?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:46 ----------
az önce yaptım 28 dakika 40 saniye
ama 2 kere ara verdim.su içmek için.bu molaların süresi toplam en fazla 2 dakika. 28.40 Dakikanın içinde değil.
Başlangıç için iyi mi?
fakat şöyle bir sorunum var

alet eve bugün geldi,kurulumu servis yaptı.biraz deneme yapıyım dedim hemen yoruldum

bildiğimiz gibi iyi yağ yakımı için en az 40 dakika çalışmak gerekiyor ama başlangıçta benim 40 dakika çalışmam imkansız gibi

nefesimi açmak,çabuk yorulmamak için nasıl bir yol izlemeliyim???
acaba ilk 1-2 hafta 10ar dakikalık periyotlarla çalışsam zamanla süreyi arttırsam mı?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:46 ----------
az önce yaptım 28 dakika 40 saniye

ama 2 kere ara verdim.su içmek için.bu molaların süresi toplam en fazla 2 dakika. 28.40 Dakikanın içinde değil.
Başlangıç için iyi mi?