El Yayı

Forumda konulara baktım ama istenilen mesajları göremedim yada konulara yeterince rağbet edilmemiş.Aranızda el yayı kullanan arkadaşlara bi kaç sorum olacak.Bilek(ön kol) kısmına faydası varmı acaba ? O bölgede sertleşme ve damar belirginleşmesi yapıyormu ?

Diğer bi sorun ise bunun max kaç kez sıkmamız gerek.Bendede var bi tane el yayı 80-90 kere felan yapınca anca kesiliyorum sıkamaz hale geliyorum.Kesilene kadar sıkmakmı gerek ? Ağırlık arttırabilen el yaylarını kullanan varmı aranızda ayrıca ?

Teşekkürler.

o aletin amacı zaten ön kolu çalıştırmaktır ama bir süre sonra ağırlık artıramadığım için sıkılıp bırakmıştım, yapabildiğim kadar tekrar yapıp 1-2 dk sonra tekrar yapıyordum faydasını gördüm tabiki hacim olarak olmasa da dayanıklılık ya da patlayıcı güç artırmak için kullanışlı bir alet

özellikle de birine sinirlenince rekor tekrar yapabiliyorum. tavsiyem max. tekrar ile 1-2 dk dinlenmek suretiyle 2 set halinde yapabilirsiniz

Ben max tekrar yapıyorum memnunum seviyorum.

Teşekkür ederim arkadaşlar.Günlük max. yapabildiğim kadar ara ara 5-6 set yapsam faydası olur sizce ? Bu arada ağırlık arttırılanlardan almak şart :)

ben bi kerede durmadan hergün 100 tane yapıyorum ön kollar sertleşti baya

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/el-yay-s-ks-k-t16557.html
Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Back
Yukarı