Ektomorf vücut ve fast food hakkında ?

Kişiden kişiye değişir ben spora başlamadan önce çok fast food tüketen birisiydim ve kilo falanda almıyordum fazlasıyla tükettiğim halde yağlanmada olmuyordu.

ekto ların kilo alması için 3500 4000 kalori alması lazım bunu günlük olarak almak zor oluyor onun için çok kalorili hamburger filan yiyebilirler ektolar için en önemlisi alacağı kaloriyi geçmek o zaman kilo almaya başlar...

ekto ların kilo alması için 3500 4000 kalori alması lazım bunu günlük olarak almak zor oluyor onun için çok kalorili hamburger filan yiyebilirler ektolar için en önemlisi alacağı kaloriyi geçmek o zaman kilo almaya başlar...
Günlük kalori ihtiyacını hesaplıyorum 2.000 çıkıyor fazlasıyla yesem bile kilo almıyorum kesinlikle haklısınız bu konuda.

Tamam zor kilo alırız, zor yağlanırız. Ama abartmayın. Beliniz kalınlaşırsa geri dönüşü olmaz. Ne kadar ektomorf olursan ol. Mideyi büyütüp beli kalınlaştırdığında vay haline. Nerde ektomorf estetikliği.
Fast food zaten bir beslenme olarak sayılmaz. Ben besin olarak saymam besin değerlerini hiçe sayarım. Haftada 1 yerim. Bazen 3-4 ay yemem. Bu şekilde arada yenilebilir. Ancak her gün tüketimde bel kalınlaşmasını geç ciddi sağlık problemleri açığa çıkarır.

Back
Yukarı