Ben Zaten evde çalışıyorum. Ektomorf tan mezomorfa geçiş olabilirmi ?Bende ektomorf yapiya sahibim yasim 16 oncelikle yasin kucuk bunun icin evde KENDİ AGİRLİGİN İLE BASİT VE ZORLAMAYAN antremanlar yapmani ve ip atlayip barfikse asilmani oneririm. Tabiki beslenmene de o derece dikkat et![]()
Tabiki ektomorf vücuda sahip bircok arkadas var forumda.Fakat yasin henuz ciddi bir kas kutlesi insa edebilmen icin kucuk.Haftada 3 gun hafif antremanlar yapabilirsinBende ektomorf yapiya sahibim yasim 16 oncelikle yasin kucuk bunun icin evde KENDİ AGİRLİGİN İLE BASİT VE ZORLAMAYAN antremanlar yapmani ve ip atlayip barfikse asilmani oneririm. Tabiki beslenmene de o derece dikkat et![]()
Yaşım 13
Boyum 1.59
Kilom 40
ektomorfum Vücüt çalışsam kas yapabilirmiyim lütfen yardım edin.
Zaten fazla boy atmakta istemiyorum.[DOUBLEPOST=1393949028][/DOUBLEPOST]Bu yaşta ağırlık altına girmenizi ve iskelet sisteminizi zorlayıcı tüm yüklenmelerden kaçının.Gelişiminizi tamamladıktan sonra çalışmaya başlamalısınız.Aksi halde fiziki gelişiminiz normal seyrinde ilerlemez.
sınıf arkadaşımın kasları var ama ??Senin bu sporla uzaktan yakından bir bağın olamaz. Çünkü daha çocuksun. Gelişimini düzenli beslenme ve hareketli bir gündelik hayatla tamamla ondan sonra bb ile ilgilenebilirsin.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten fazla boy atmakta istemiyorum.[DOUBLEPOST=1393949028][/DOUBLEPOST]
sınıf arkadaşımın kasları var ama ??
şimdi kas yapınca hiçmi uzamıycam ?Hayatın boyunca 159 boyda kalmak mı istiyosun yani?