Ektomorf tip vücut antrenman programı nasıl sizce

tatanqaa

Üye
arkadaşlar 2 aydır spora gidiyorum 3. ayıma bu programla başlamak istiyorum ektomorfum kilo alamıyorum zorlanıyorum yavaş alıyorum 165 boy 54 kiloyum bu program uygunmudur

Pazartesi göğüs/arka kol

Bench Press - 12, 10, 10,
Incline Dumbbell Press - 3x10
Dumbbell Fly - 2x12
Dips - 12, 10, 10, 8
Skull Crushers, - 3x10

Çarşamba sırt/ön kol

Wide-grip lat pulldowns, ve pull-ups - 12, 10, 10, 8
Bent over barbell rows - 12, 10, 10, 8
Dumbbell rows - 3x10
Standing barbell curls - 12, 10, 10, 8
hammer curl - 2x12

Cuma bacak/omuz

Barbell squats - 12, 10, 10, 8
Leg press - 3x10
Leg extensions - 3x10
Lying leg curls - 3x10
Calf raises, - 12, 10, 10, 8
Barbell Shoulder Press - 12, 10, 10, 8
Lateral raises dumbbells - 3x10
Upright rows dumbbells - 3x10

Cumartesileri ise değişiyor bir hafta karın antrenmanı yapıcam bir hafta ise şu super set programını

Bench Press - 3x12, ile Bent over barbell rows - 3x12
Lat pulldowns - 3x12, ile Dumbbell shoulder press - 3x12
Skull Crushers - 3x12, ile Standing barbell curls - 3x12

bak o yorumun devamınıda oku yavaş yavaş alıyorum yazmışım :) 2 ayda 4 kilo hızım bu 6 öğün yemek yiyorum
2 ayda 4 kilo alıyorsun bi de bundan şikayet mi ediyorsun? Doğru yoldasın işte daha ne kadar hızlı alıcanki? Daha fazlası sana yağ ve su olarak geri dönecektir.

bak o yorumun devamınıda oku yavaş yavaş alıyorum yazmışım :) 2 ayda 4 kilo hızım bu 6 öğün yemek yiyorum
Haha, gerçekten okumamışım :) O zaman iyi işte, kilo alıyorsun ya. Daha hızlı kilo alırsan kas yapımına gitmez zaten, şişmanlamaya gider. Bu hızda devam et. Ektomorf mektomorf önemli şeyler değil bunlar.

Haha, gerçekten okumamışım :) O zaman iyi işte, kilo alıyorsun ya. Daha hızlı kilo alırsan kas yapımına gitmez zaten, şişmanlamaya gider. Bu hızda devam et. Ektomorf mektomorf önemli şeyler değil bunlar.
tek istediğim hacim zaten ya kıyafetleri doldurmak , herkesin zayıfsın yemek ye makarna ye mayonezli yoğurt ye laflarından bıktım :D[DOUBLEPOST=1418425071][/DOUBLEPOST]
2 ayda 4 kilo alıyorsun bi de bundan şikayet mi ediyorsun? Doğru yoldasın işte daha ne kadar hızlı alıcanki? Daha fazlası sana yağ ve su olarak geri dönecektir.
ya işte insan hep daha fazla ister ya paramız olsa toz falan alsam heralde daha hızlı alırım :) program nasıl

Bende ektomorfum kullanmadığım protein tozu , casein, bca , glutamin , vs vs kullanmadığım suplement yok ama ayda 2 kg aldığım zaman seviniyorum , kaloriyi artttır kilo almak istiyorsan karbonhidratı arttır bak, hiç bi toz senin yiceğin tavuk pilavdan üstün değil ,
aga antrenman programı nasıl

Bence bu tarz split programlar kilo almak isteyen ve 2 aydır spor yapan biri için uygun değil. Tüm vücut antremanı daha uygun olacaktır hatta forumda konusu da vardı. Ben 8 aydır yapıyorum ve bu splitler yerine üst vücut - alt vücut programı kullanıyorum.

Back
Yukarı