Ektomorf Için Omuz Geliştirme Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sertug98
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba.

Sorunum omuzlarımın dar olması. Spor terimlerini bilmediğim için aşağıda beden ölçülerimin olduğu bir resim hazırladım. Spor salonuna gitmem gerektiğini biliyorum fakat üniversite sınavlarına hazırlandığım için evden pek dışarı çıkamıyorum. Evde fazla verim alamayacağımın farkındayım ama en azından omuzlarımı biraz genişletmek istiyorum. Evde yapabileceğim hareketler için önerilerinize açığım.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 476
Omuzlarını geliştirmek isteyen sırtta çalışmalı, omuzlarını genişletmek istiyorsan kanatlarınıda geliştirmelisin, geniş tutuş lat pulldown, barfiks gibi hareketler üst sırt& kanat için iyidir..

Omuzlarını geliştirmek isteyen sırtta çalışmalı, omuzlarını genişletmek istiyorsan kanatlarınıda geliştirmelisin, geniş tutuş lat pulldown, barfiks gibi hareketler üst sırt& kanat için iyidir..
Cevabınız için teşekkür ederim hocam günde kaç saat çalışmam gerekir ?

Sent from my iPad using Tapatalk

Arnold press ve enseye military press hareketlerinin de çok yardımı olur. Temel hareketi zaten arkadaş söylemiş dumbell press...

Belirtildiği gibi sırt genişliği omuzu asıl genişleten ve geniş gösterendir. Omuz genişliği için ağır pressler ve gelişmiş bir sırt önemli.

not: ek olarak, barbell bench press genel olarak üst vücudun genişlemesi için çok faydalı.

Belirtildiği gibi sırt genişliği omuzu asıl genişleten ve geniş gösterendir. Omuz genişliği için ağır pressler ve gelişmiş bir sırt önemli.

not: ek olarak, barbell bench press genel olarak üst vücudun genişlemesi için çok faydalı.
Çok teşekkürler cevabınız için 1 hafta içinde yapmaya başlayacağım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı