Ektomorf Beslenme

Merhaba ben ektomorf bi birey olarak bu pazartesi spora başlamayı düşünüyorum bu beslenme programını kendime uygun gördüm hocalarımız bir bakıp eksik veya hatamız varsa yazarsa sevinirim inşallah sigarayıda bırakıcam bu vesile ile bu arada yaş 19 boy 1.88 Kilo 64

Sabah
100Gr Yulaf
100Gr Lor
4 Ad Yumurta 2si sarısıyla
2 Bardak Üzüm Suyu
Araöğün
Bir Avuç İçi Kuruyemiş(Fıstık,Fındık,vs)
Öğle
150 Gr Tavuk Göğsü
150 Gr Pirinç Pilavı
2 Bardak Üzüm Suyu

Araöğün
2 Adet Muz

Akşam
Öğlenin Aynısı

Araöğün
100 Gr Yulaf

Yatmadan Önce 1 Kase Yoğurt

Programınız kalori ve makro olarak uygun görünse de hiç sebze yok mikro besinlerde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ana diyete sadık kalarak, öğlen ve akşam yemeklerinde tavuk göğsü yerine tavuklu veya etli sebze yemekleri, etli veya tavuklu nohut, kurufasülye, mercimek yemekleri tüketebilirsiniz. Haftada 1-2 kere balık tüketebilirsiniz. Pirinç pilavını bulgur ve makarna ile arada değiştirebilirsiniz. Lor yemesi biraz sıkıcıdır, arada peynir çeşitleri ile değiştirebilirsiniz, kahvaltıya zeytin ekleyin mutlaka, bir liste halinde yapılan diyetler sıkıcıdır ve insanı bıktırır uzun süreli ve faydalı olması için ufak değişiklikler ile yeme planına sadık kalırsanız başarılı olursunuz.

Programınız kalori ve makro olarak uygun görünse de hiç sebze yok mikro besinlerde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ana diyete sadık kalarak, öğlen ve akşam yemeklerinde tavuk göğsü yerine tavuklu veya etli sebze yemekleri, etli veya tavuklu nohut, kurufasülye, mercimek yemekleri tüketebilirsiniz. Haftada 1-2 kere balık tüketebilirsiniz. Pirinç pilavını bulgur ve makarna ile arada değiştirebilirsiniz. Lor yemesi biraz sıkıcıdır, arada peynir çeşitleri ile değiştirebilirsiniz, kahvaltıya zeytin ekleyin mutlaka, bir liste halinde yapılan diyetler sıkıcıdır ve insanı bıktırır uzun süreli ve faydalı olması için ufak değişiklikler ile yeme planına sadık kalırsanız başarılı olursunuz.
Yorumunuz için teşekkür ederim genellikle evde sebze yemeği pişer onlarıda ek olarak alıcağım mutlaka zeytin yiyemiyorum hayatımda hiç yemedim ne yazıkki bu programda dediğiniz gibi illaki bir kaç değişiklik olacak amacık kalori karbonhidrat ve protein dengesini bozmamak yorumunuz için tekrardan teşekkürler

Back
Yukarı