SlyVanaS
Üye
Herkese merhaba. Yaşım 19. 15-16 Yaşlarında 105 kiloydum. Bir dönem aşırı stres ve sıkıntıdan sporsuz 40 kilo civarıı verdim aynı dönem boyum 10 cm uzadı. Kimse bana sporsuz kilo vermenin zararından bahsetmedi maalesef.. Bu yüzden bazı bölgelerimde sarkıklar oluştu..
Boyum 1.85. Tüm vücut antremanları ve Tek bölgeyle gelişim sağlayamadım. Haftada 6 gün; Göğüs-Biceps, Bacak-Omuz, Sırt-Arka kol araya bir gün off koyup tekrar aynısını yapıyorum. Bu şekilde gelişim Sağladım. Fakat şuan nasıl bi yol katedeceğimi bilmiyorum. Daha kilo alıyım mı veriyim mi bilmiyorum.. Her kafadan bir ses çıkıyor. Resimlere bakıp belki bana yardımcı olabilirsiniz..
Yaş 16- 105 kg
Yaş 18 - 65 Kilo
Yaş 19 Spor Salonu 1.Ay 76 Kilo
Yaş 19 Spor salonu 3. Ay 81 Kilo
Yaş 19 Spor Salonu 6. Ay 86 kg
Boyum 1.85. Tüm vücut antremanları ve Tek bölgeyle gelişim sağlayamadım. Haftada 6 gün; Göğüs-Biceps, Bacak-Omuz, Sırt-Arka kol araya bir gün off koyup tekrar aynısını yapıyorum. Bu şekilde gelişim Sağladım. Fakat şuan nasıl bi yol katedeceğimi bilmiyorum. Daha kilo alıyım mı veriyim mi bilmiyorum.. Her kafadan bir ses çıkıyor. Resimlere bakıp belki bana yardımcı olabilirsiniz..
Yaş 16- 105 kg

Yaş 18 - 65 Kilo

Yaş 19 Spor Salonu 1.Ay 76 Kilo

Yaş 19 Spor salonu 3. Ay 81 Kilo

Yaş 19 Spor Salonu 6. Ay 86 kg

Son düzenleme: