Eksik Bölge

Alfonso_

Üye
Merhaba arkadaşlar;
haftada 4 gün idman yapıyorum idman programım şöyle
Pazartesi:Göğüs
Salı:Omuz-Ön kol
Çarşamba:OFF
Perşembe:Sırt-Arka Kol
Cuma:Bacak-Karın
Arkadaşlar benim sorunum göğüs bölgesi ile ilgili diğer kas gruplarına nazaran gerideler göğüsü haftada 2 gün çalışmayı düşünüyorum sizin önerileriniz nedir acaba?[DOUBLEPOST=1435302950][/DOUBLEPOST]Bu arada yetkililer kusura bakmasın yanlışlıkla 2 konu açmışım :D

Son düzenleme:
Berkay Karagöz adlı iyi kalpli bir koçtan aldıgım öneriyle sana şöyle yardım edeyim. Kendisinin yazdığı program şu şekilde.
Pazartesi / Göğüs
Salı / Sırt - omuz
Çarşamba / Bacak
Perşembe / Off
Cuma / Göğüs
Cumartesi / Kol ve Arka kol
Pazar off

Onun dışında kendi yorumuma gelicek olursak. Beslenmene dikkat et tabi yaş boy vücut tipine göre de değişiklikler gösteriyor bu. Hareketlerinde 12 yi aşmamanı tavsiye ederim. Press odaklı çalışırsan zamanla düzeliceğini söyleyebilirim. İyi akşamlar

Berkay Karagöz adlı iyi kalpli bir koçtan aldıgım öneriyle sana şöyle yardım edeyim. Kendisinin yazdığı program şu şekilde.
Pazartesi / Göğüs
Salı / Sırt - omuz
Çarşamba / Bacak
Perşembe / Off
Cuma / Göğüs
Cumartesi / Kol ve Arka kol
Pazar off

Onun dışında kendi yorumuma gelicek olursak. Beslenmene dikkat et tabi yaş boy vücut tipine göre de değişiklikler gösteriyor bu. Hareketlerinde 12 yi aşmamanı tavsiye ederim. Press odaklı çalışırsan zamanla düzeliceğini söyleyebilirim. İyi akşamlar
Hocam program biraz özensiz değil mi sizce de? Göğüsten sonraki gün omuz ve arka kol çalışmasından çok verim alınamaz bence. Aynı durum sırt ve bacak günlerinin arka arkaya olması için de geçerli.

Her program kişiden kişiye değişebiliyor. Ben göğüs biceps yerine göğüs triceps den daha cok verim almıştım mesela. Denenip uygulanmalı buna göre vücüdun verdiği tepkiyle program değiştirilebilir düzenlenebilir diye düşünüyorum

Eksik bölge göğüs deniliyor ona göre yorum yapıyorum. Tabi daha iyi çözümünüz varsa söyleyebilirsiniz ben bilgilerim konusunda yardımcı olmaya çalışıyorum (:

Eksik bölge göğüs deniliyor ona göre yorum yapıyorum. Tabi daha iyi çözümünüz varsa söyleyebilirsiniz ben bilgilerim konusunda yardımcı olmaya çalışıyorum (:
Kızmayın hemen hocam kötü bi niyetim yok benim de :D Bence
Pazartesi: Göğüs, Ön Omuz, Orta Omuz
Salı: Sırt, Arka Omuz
Çarşamba: Off
Perşembe: Bacak
Cuma: Göğüs, Arka Kol
Cumartesi: Kol, Karın
Pazar: Off
sizin program bu şekilde daha rahat uygulanabilir.

Back
Yukarı