boratoprak
Üye
merhaba arkadaşlar bir bilgiyi sizinle paylaşmak istedim zaten genel olarak herkes biliyordur ama uygulayan pek yoktur heralde bundan 10 gün önce canan karatayı izledim tvde daha sonra youtubeden tüm konuşmalarını falan dinledim protein tozu kısmına fazla takılmadım ama karbonhidratlar kısmını dikkatlice dinledim ve özellikle ekmek olayını kendim 10 gündür uyguladım belki inanmicaksınız ne sabah kahvaltıda ne öğle yemeğinde nede akşam yemeğinde ekmek yemeyi kestim normal beslenmem haliyle arttı doymuyorum doğal olarak acıkıyorum ve yiyorum maddi durumum sıkıntı yaratmıyor kendi işyerimin yanında komşum cafe işletiyor öğle ve akşam yemeğimi ordan tavuk sote üstü kaşarlı olarak tüketiyorum ekmeksiz sabah kahvaltıda melemen veya haşlanmış yumurta süt vb uzun lafın kısası 175 boy 87 kilom vardı yağ oranımı bilmiyorum hiç ölçüm yaptırmadım fakat şuan 82 kiloyum ve göbek çevemdeki yağlarım gözle görülür şekilde azaldı ölçüm yaptırmadım ama aynadan bakınca kas oranımda bi kayıp göremiyorum göbek çevrem ciddi bişekilde eridi demek istediğim gerçekten kadının söyledikleri işe yarıyor aslında bunu zaten bizde biliyorduk ama uygulamıyrduk fazlası olan arkadaşlar lütfen ekmek yemeği kesin tam tahıllı cavdar falan olsada kesin yemek fazla yiyin ama ekmek yemeğin farkı göreceksiniz hayırlı cumalar iyi sporlar.