Ekmeği öğünlerden çıkartmak..

Merhabalar,

Ben yaklaşık 1,5 yıl önce supplement kullanımını bıraktım, et ağırlıklı beslenmeye yöneldim. Ekmeği kahvaltı öğünümdende hayatımdanda tamamen çıkartmak istiyorum. Bunun için alternatif doyurucu ne önerirsiniz? (yulaf sert olduğundan dişlerimde tel olduğundan yiyemiyorum, sütle karıştırıncada beğenmiyorum.)

Yulafı sıcak su ile lapa yapabilirsiniz.pirinç gibi yani. Hem sertliği de gitmiş olur. Lapa halini muz vs gibi seylerle tatlandirip yemeyi deneyin belki seversiniz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

illa yulaf yiceksin diye bir şey yok öğle ve akşam yemeklerindeki karb'ı arttır sabahki yulafı karşılamaya yeter

Merhabalar,

Ben yaklaşık 1,5 yıl önce supplement kullanımını bıraktım, et ağırlıklı beslenmeye yöneldim. Ekmeği kahvaltı öğünümdende hayatımdanda tamamen çıkartmak istiyorum. Bunun için alternatif doyurucu ne önerirsiniz? (yulaf sert olduğundan dişlerimde tel olduğundan yiyemiyorum, sütle karıştırıncada beğenmiyorum.)

Uno'nun çiya tohumlu ekmeğini öneririm.

01727444ebdc43ea1b6a0f3f0bedd322.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ekmeğin sana bir zararı yok. Yıllar boyu ekmek yemişiz, yaşamı hareketli olan biri yeterince egzersiz yaptığını düşünen biri ekmeği çıkarmaz. Günde ortalama 1 buçuk ekmek yerim. Kilom 51. İnşaatta çalışıyorum ve üstüne spor yapıyorum. Ekmek gibi güzel bir nimeti nasıl çıkaracaksın hayatından bilmiyorum ama bence çıkarman doğru değil ve gereksiz.

Ekmeğin sana bir zararı yok. Yıllar boyu ekmek yemişiz, yaşamı hareketli olan biri yeterince egzersiz yaptığını düşünen biri ekmeği çıkarmaz. Günde ortalama 1 buçuk ekmek yerim. Kilom 51. İnşaatta çalışıyorum ve üstüne spor yapıyorum. Ekmek gibi güzel bir nimeti nasıl çıkaracaksın hayatından bilmiyorum ama bence çıkarman doğru değil ve gereksiz.
Ektomorf sun galiba herkez kötü diyo ama çok güzel ben mezoyum galiba yıllardır kilom aynı ve göbekliyim ekmeği çok severim spora başlamadan önce her sabah 1 ekmek 4 yumurta omlet yerdim ama şimdi kestim çok nadir yiyorum ekmeği ve karbonitradı kesicek kişler endomofr kilo almaya meyilli olanlardır bence konuyu açan arkadaşımızda endomorf sa kesebilir ona kalmış :)

Back
Yukarı