Cosa Nostra
Üye
Öncelikle hepinizde iyi forumlar.Bir kaç sorum olacaktı yardım ederseniz sevinirim.
Geçen sene bu dönemlerde 1 kutu (3KG) Gainer almıştım kilo almak için.Tabi o zamanlar spor yapıyordum.Fakat çeşitli sebeplerden ötürü bırakmak zorunda kaldım.
Gainer'ın ambalajını hiç açmadım hala orjinal jelatini üzerinde duruyor ve son kullanma tarihi 2014'ün 2.ayı.
Ben bu ürünü bozulmadan kullanmak istiyorum.
Fakat yaşadığım yer sebebiyle spor salonu bulunmuyor.
Spor aletim de yok.
Yapabileceğim max.hareketler kendi vücut ağırlığımla olan çeşitli şınav çeşitleri,mekik ve squad'tır.
Kendi vücut ağırlığım ile hareketler ve bu gainer'ın takviyesi ile sizce kilo alabilirmiyim ?
Çok değil 2-5 kilo arasında alsam kafiidir.
Vücut ağırlığı ile yapılan antremanlara ek besinler yetersiz mi kaçar sizce ?
Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Mesajlarını bekliyorum,iyi forumlar.
Geçen sene bu dönemlerde 1 kutu (3KG) Gainer almıştım kilo almak için.Tabi o zamanlar spor yapıyordum.Fakat çeşitli sebeplerden ötürü bırakmak zorunda kaldım.
Gainer'ın ambalajını hiç açmadım hala orjinal jelatini üzerinde duruyor ve son kullanma tarihi 2014'ün 2.ayı.
Ben bu ürünü bozulmadan kullanmak istiyorum.
Fakat yaşadığım yer sebebiyle spor salonu bulunmuyor.
Spor aletim de yok.
Yapabileceğim max.hareketler kendi vücut ağırlığımla olan çeşitli şınav çeşitleri,mekik ve squad'tır.
Kendi vücut ağırlığım ile hareketler ve bu gainer'ın takviyesi ile sizce kilo alabilirmiyim ?
Çok değil 2-5 kilo arasında alsam kafiidir.
Vücut ağırlığı ile yapılan antremanlara ek besinler yetersiz mi kaçar sizce ?
Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Mesajlarını bekliyorum,iyi forumlar.