Efedrin+aspirin+kafein+yardim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beni_nicklemez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

beni_nicklemez

Guest
bench_OMERHABA ARKADAŞLAR SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM VE BAYA FAYDASI GÖRDÜM .YAKLAŞIK 1 AYDIR BODY GİDİYORUM İDMANLARIMIN YANINDA GÜNDE 3 KERE SABAH,ÖĞLE,AKŞAM BRONCODİL İSİMLİ YAĞ YAKICI KULLANIYORUM BU HAPI DOPİNG KURULUNDA ÜYE HOCAM TAVSİYE ETTİ BU HAP HAKKINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM BİRDE BU HAPIN YANINDA KAFEİN+ASPİRİN +EFEDRİN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT FAYDASI OLUR MU? BİRDE ASPİRİN,EFEDRİN KAÇ MG OLUCAK VE KAFEİN İHTİYACIMI EN ÇOK HANGİ İÇECEK VEYA ÜRÜNDE KARŞILARIM CEVAP VE YORUMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM..:)

lutfen forum kurallarini oku,buyuk harf yasak,ayrica efedrin le ilgili cok baslik mevcut forumda,baska bir ilac daha sordugun icin basligin acik.

efedrini yaz aylarında kullanmanı kesinlikle tavsiye etmem.ben yaz aylarında kullanıyordum,ancak cidden olumsuz etkisi oluyor.kafein almak istiyorsan kahve içmeni tavsiye ederim.idmandan 30 dak önce 3 tatlı kaşığı kahve vücut ısını arttıracaktır.ancak efedrin kullanmanı tavsiye etmiyorum.lütfen forumdaki efedrin başlığını oku kullanmadan önce...

noble_man yavsiyen için tşk ederim kahveyi normal türk kahvesi şekilnde mi alıcam birde günde 3 tane sabah öğlen akşam vermidon alan arkadaşlarım var kafein için bu konuda ne düşünüyorsun

ben nescafe şeklinde alıyorum,gerçekten vücut sıcaklığımın arttığını hissediyorum.vermidon konusunda ise bir fikrim yok.eczanelerde ingiliz aspirinleri satılıyor,genelde onlardan kullanılır.ayrıca şunu söylemeliyim;eğer çok çok kilolu biri deilsen aspirin almana gerek yok.ben zamanında aldım,çok bişey farkettirmiyor.eğer çok kilolu değilsen bence aspirin alıp vücudu yormaya gerek yok.bence yap yakıcı+kafein yeterli olur.

Back
Yukarı