Eczaneden carnitinmi yoksa termojenik yağ yakıcımı ?

Bizim elimiz gitmez, 2 ilaç yazdıramayız başkasının hakkını yemeyelim diye; meclistekiler yıllık 450bin lirayı aşan benzin faturasını millete bindirirler hiç çekinmeden.

Ne garip ülkeyiz...

Bizim elimiz gitmez, 2 ilaç yazdıramayız başkasının hakkını yemeyelim diye; meclistekiler yıllık 450bin lirayı aşan benzin faturasını millete bindirirler hiç çekinmeden.

Ne garip ülkeyiz...

Herkes calip cirpsaydi, coktan yerle birdi bu ulke. Allahtan duyarlilarimizda var da sallanarakda olsa ayaktayiz.

ona bakarsanız 3 evi olan başbakanın göz boyamak için yaptıgı kömür,gıda yardımına atlıyor ben 2 kutu ilaç almışım çok mu başbakan suriyeli binlerce ( aç ) insanı beslemeyi biliyor sonrada o köpekler türk bayragını indirip kendi bayraklarını açmayı biliyorlar biz askeri ücretle çalışıyoruz birde üstüne maaşımızdan kesilip sgk parası yatıyorsa her ay baştakiler milyonlarla oynayıp çocuklarına yat gemi alıyorsa ben 2 kutu degil 22 kutu yazdırsam hakkımdır

Slm herkese bu ilacı kullanan arkadaşımızdan ricam ismini tam olarak yazabilir mi. hatta zahmet olmazsa özel mesaj atabilir mi yardımcı olursanız sevinirim TSK herRkese

hem termo hemde carnıtıne alıom ben gozum ac benım :p

şimdi evet spor için l carnitine gayette guzel yazdirilir.ben hiç yazdirmadim ugrasamam öyle tek tek basarim parayi alirim usa menseili kalteli markayi.
Bu devlet sigaradan koah, koroner arter hst. Olanin alkolden kc sirozu olanin her türlü masrafini ödüyor.bağimllari tedavi ediyor millet keyif için kullansin zararli maddeleri sonra benim vergilerimle tedavi olsun ne ala

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:05 ----------

yada yesin kızartmaları abur cuburu obes olsun veya kolesterol hastası olsun veya tek ilaçla tedavi edilecek diabeti olsun ama diyet yapmasın yazalım 3 ilaç daha yada insülin (tip1 ler konu dışı) yada koah olsun sigaraya devam etsin hipertansiyonu olsun ben tuzsuz tat alamıyorum hocam desin yazalım bi ilaç daha oh ne ala memleket

İçiniz rahat olsun :) rahatlıkla yazdırabilirsiniz carnitini devlet senden o kadar boş vergiler alıyorki devede kulak 1-2 carntin

ben anlamıyorum hormonsal bir bozukluk yoksa neden cardio yapıp düzgün beslenmek yerine bu ilaçlar alınır. yazık yani ..

ben anlamıyorum hormonsal bir bozukluk yoksa neden cardio yapıp düzgün beslenmek yerine bu ilaçlar alınır. yazık yani ..

letsev L-carnitin bir ilaç değil bir takviyedir ve aten bu takviye diete ve kardioya ek olarak alınır , düzgün beslenmeyerek kardio yapmayarak bu takviye kullanılması gibi bi durum yok yani , yeni başlayan insanları bu gibi mesajlarla yanlış bilgilendirmeden önce biraz araştır lütfen :)

13 yaşındayım da ben alabilir miyim acaba carnitin ?

letsev L-carnitin bir ilaç değil bir takviyedir ve aten bu takviye diete ve kardioya ek olarak alınır , düzgün beslenmeyerek kardio yapmayarak bu takviye kullanılması gibi bi durum yok yani , yeni başlayan insanları bu gibi mesajlarla yanlış bilgilendirmeden önce biraz araştır lütfen :)

sevgili kasıntı sen yanlış kişiye cevap vermişsin benim bir üstümü okumalıydın
Bu ilacın ismi yokmu ve nasıl kullanılıyor bir açıklama getirebilirmisin?
ve ne kadar haklı olduğumu görecektin. böyle abuk subuk şeyleri bu bir ilaç değil deyip alayıp bullamayın. hep aynı tuzaklara düşüyorsunuz.

17 yaşından önce kullanma bence

Bu 2 ay sadece kardiyo yapmayı düşünüyorum da en yüksek verimi almaya çalışıcam.BB yaparken protein tozu kullanıyorum.Bunun pek sakıncası olacağını sanmıyorum.Yani bana verirler mi ? :D

sevgili kasıntı sen yanlış kişiye cevap vermişsin benim bir üstümü okumalıydın ve ne kadar haklı olduğumu görecektin. böyle abuk subuk şeyleri bu bir ilaç değil deyip alayıp bullamayın. hep aynı tuzaklara düşüyorsunuz.

L-carnitin abuk subuk şey :) iyice araştır derim Carnitine abuk subuk diyorsan Clenbuterol,efedrin,DNP vb. haberin yok heralde en güvenlisini sunmaya çalışıyoruz biz

Back
Yukarı