Extravaganza
Üye
Bizim elimiz gitmez, 2 ilaç yazdıramayız başkasının hakkını yemeyelim diye; meclistekiler yıllık 450bin lirayı aşan benzin faturasını millete bindirirler hiç çekinmeden.
Ne garip ülkeyiz...
Ne garip ülkeyiz...
Bizim elimiz gitmez, 2 ilaç yazdıramayız başkasının hakkını yemeyelim diye; meclistekiler yıllık 450bin lirayı aşan benzin faturasını millete bindirirler hiç çekinmeden.
Ne garip ülkeyiz...
carnitin dediğimizde hekime anlarmı yani keşke ilacın tam ismini verseydiniz.
ben anlamıyorum hormonsal bir bozukluk yoksa neden cardio yapıp düzgün beslenmek yerine bu ilaçlar alınır. yazık yani ..
13 yaşındayım da ben alabilir miyim acaba carnitin ?
letsev L-carnitin bir ilaç değil bir takviyedir ve aten bu takviye diete ve kardioya ek olarak alınır , düzgün beslenmeyerek kardio yapmayarak bu takviye kullanılması gibi bi durum yok yani , yeni başlayan insanları bu gibi mesajlarla yanlış bilgilendirmeden önce biraz araştır lütfen![]()
ve ne kadar haklı olduğumu görecektin. böyle abuk subuk şeyleri bu bir ilaç değil deyip alayıp bullamayın. hep aynı tuzaklara düşüyorsunuz.Bu ilacın ismi yokmu ve nasıl kullanılıyor bir açıklama getirebilirmisin?
17 yaşından önce kullanma bence
Yaşın 13 olduğu için hiç bir supplementi tavsiye etmiyorum ancak illa alıcam diyorsan yanında reşit birisi olması lazım
sevgili kasıntı sen yanlış kişiye cevap vermişsin benim bir üstümü okumalıydın ve ne kadar haklı olduğumu görecektin. böyle abuk subuk şeyleri bu bir ilaç değil deyip alayıp bullamayın. hep aynı tuzaklara düşüyorsunuz.