Dymatize Super Mass

bugün gitti gidiyordan bu ürünü ısmarladım ama bana gelen ürünün üstünde uper mas ainer yaziyor sanirim orjinal olmayan bir ürün gönderildi sizce ne yapmaliyim?
Sorun yok dostum bendeki de öyle... Çoğu ürünün etiketinde stickerlar ile düzeltme! yapılıyor gümrük nedeniyle söylenenlere göre.... Sorun yok yani ürününde... Güvenilir yerden almışsın zaten... Çak gitsin...

bugün gitti gidiyordan bu ürünü ısmarladım ama bana gelen ürünün üstünde uper mas ainer yaziyor sanirim orjinal olmayan bir ürün gönderildi sizce ne yapmaliyim?
Uper mass yazıyor doğru. Nedeni bazı ifadelerin ürünler üzerinde yer almasının yasak olması diye biliyorum ben. Muhtemelen benim ürünümdeki gibi Türkiye'de ürün üzerine yapıştırılmış bir etiket var. Altında da orijinal ürün kutusu ve yazıları var. Kaldırınca görebilirsiniz. Ama güvendiğiniz bir mağaza değilse aldığınız ürünün orijinalliği hakkında bir şey söylemek zor.

Mrb arkadaşlar.dymatize super mass gainer siparisi verdim ama gelen kutunun üzerinde Dymatize Nutrition uper mas Ainer yaziyor. Ve kalori miktarida 1900 görünüyor.internette baktigimda kalori miktari 1280 idi.sahte olabilir mi.bilgilendirirseniz sevinirim

merhaba, bu ürünü aldım spor hocam antremandan önce 3 yemek kaşıgı ve yarım litre süt,antremandan sonra 3 yemek kaşığı ve yarım litre süt, antreman olmadıgı günler aynı ölçüde yatmadan önce kullan dedi. Benim anlamadıgım buda herkes 1 ölçek alın demişler. Benim o 3 yemek kaşıgı,o koca ölçeğin yarısını dolduruyor, yanlış mı yapıyorum yardımcı olur musunuz ?

merhaba, bu ürünü aldım spor hocam antremandan önce 3 yemek kaşıgı ve yarım litre süt,antremandan sonra 3 yemek kaşığı ve yarım litre süt, antreman olmadıgı günler aynı ölçüde yatmadan önce kullan dedi. Benim anlamadıgım buda herkes 1 ölçek alın demişler. Benim o 3 yemek kaşıgı,o koca ölçeğin yarısını dolduruyor, yanlış mı yapıyorum yardımcı olur musunuz ?
metam hızlı bu ürünü kullanıp bitirdim 3.5 kg artış sağladım. antreman öncesi ve sonrası 1 ölçek 300 ml sütle kullan veya 350 ml. antreman olmadığı günler öğle yemeğinden sonra ve gece yatmadan önce iyi günler

3 yemek kaşığı yarım ölçek yapıyorsa antrenman öncesi ve sonrası 250 ml süt ile al. antrenman olmadığı günlerde de 1 ölçek yarım litre sütle al.. ( hocanda farklı birşey söylememiş günde bir ölçek demiş zaten) :)

Bu üründen bir kutu bende kullandım fena değil biraz faydasını gördüm ama çözülme sorunu var malesef tam iyi erimiyor, illa sıcak su veya sıcak süt ile eritmek gerekiyor tam erimesini sağlamak için.

Serios mass optimum 200 tl? Dalgami geciyorsun? 120 tl fiyati var. 3001 toz seker gainer mi? O bir kere amino asit

120tl olan 2.7kg olan ürün. Dymatize'nin 5.5kg olanı 140tl. Şimdi hangisi daha ucuz? O zaman git 900 gramlık gainerlerden al, onlar en ucuzu eğer ucuz anlayışın sadece fiyatıysa. Fiyatı porsiyon bazında yapacaksın, kutu bazında değil.

3001 için sen en iyi gainer demedin mi? Dedin. Universal Gainfast 3001 o zaman dediğin ürün. O ürün toz şeker mi? Toz şeker. Ucuz mu? Değil, çünkü fiyatı 200tl'nin üstünde.

Çözünme sıkıntısı yaşayan arkadaşlara hayret ettim doğrusu. Sütle karıştırma konusunda sıkıntı olabilir. Ancak suyla içiyorsanız kesinlikle çözünme sorunu yok. Ürünü shaker içerisinde çalkalayıp kullanıyorum ve bu şekilde bile gayet güzel çözünüyor.

Ürünü kullanalı 10 gün falan oldu kilo için bir şey söylemek erken ama tat olarak ben çok beğendim sütle iyi gidiyor çok şekerli değil. Midemi falan bozmadı çok fazla gaz yaptığını da söyleyemem. Tek kötü tarafı karıştırmak baş belası ne kadar shaker de çalkalasan bile topaklanma yapıyor ben evde mikser de çekip salona öyle götürüyorum. Ben 140 liraya almıştım 5,5 kg olduğunu düşünürsek fiyat-performans olarak en iyi gainer.

İlginçtir içeriğine falan bakmadan kullananların yorumlarına baksanız en alınası gainer olarak hardline gözüküyor.Herkes hardlineın kilo aldırdıgını söylüyor.Benim gibi çok zor kilo alan adam bile neredeyse 5 kg aldı 1 ayda hardline ile.Göbek yapmadı gayet iyi dağıldı kilo vücuda.Tam 1 ayda bitirdiğim hardlinedan sonra 1 hafta boyunca 100-200 gram anca kilo aldım.Normalde haftada 1 kg civarı alıyordum.Aslında hardline alıp yine kilo almaya devam edebilirdim ama millet içeriği çok kalitesiz diyor diye almadım.Bugün ise Dymatize Super Mass aldım 5.5 kg.Günde 200 gram kullanacağım.(Hardline'da da günde 200 gram kullanıyordum).Yani 4 haftada biter ürün.Bakalım 4 haftada kaç kg aldıracak , 2 hafta sonra ve 4 hafta sonra sonucu yazıcam.Gainersız kilo falan alamıyorum ben.

Bu yorumumdan bu yana tam 2 hafta geçti.Sonuç: sadece 200 gram kilo aldım.Eski gainerım bittiğinde gainersız bile 1 haftada 200 gram almıştım.Eski gainerımla 1 ayda 4.5 kg almıştım.Sonra 2 hafta dymatize kullandım ve bu 2 haftada sadece 200 gram aldım.(Günde 200 gram dymatize gainer aldım toplamda).Aldığım güne lanet olsun 160 lira çöpe gitti.Üstelik çözünme sorunu var sütle içiyim desen çok zor çözünüyor çözünmediği için shakerda bile bi miktar toz kalıyor 5 dk sallasam bile.Suyla bile zar zor karışıyor.İnanın verdiğim paraya yanmasam kalanı çöpe atıcam bu gainerın.Hele şu sütle doğru düzgün karışmaması deli ediyor.Sütle alındıgında daha çok kalorisi olacak ama karışmadığı için her zaman sütle alınmıyor.Artık bu gainerı kullanırken lanet ediyorum.2.5 kg civarı kaldı bu tozdan.Kalan tozdan da kilo alamayacağım heralde.Bir de iştahı olumsuz etkiliyor gibi bi hali var.

Şimdi bazı arkadaşlar bunu kullandım 3-4 kg aldım diyorlar ama belki gainerı kullanmasalar da iyi bi miktar kilo alabilirlerdi.Yani Dymatize ne kadar etki ediyor bilmiyorum.Bu ürün mideye girdiği gibi alttan çıkıyor heralde.Eskisinden daha iyi beslenmeme rağmen eski gainerla 1 ayda 4.5 kg alan ben bununla 2 haftada 200 gram kütle kazandım.Eski gainerı soran varsa Hardline , en kötü gainerlardan birisi normalde ama , Dymatize etki olarak ondan da kötü heralde.

Watford ve diğer arkadaşlar siz kaç gramı kaç ml su ya da sütle karıştırıyorsunuz ? Çözünme sorunu deli ediyor bazen kusacak gibi oluyorum.
Bu bitsin son kez bir gainer daha deneyeceğim o da en bilindiği olacak.O da tutmazsa bir daha gainer almayacağım.Yazık 160 lira toza veriyoruz hiç bir işe yaramıyor.Bazı arkadaşlarda işe yaramış olabilir ama demek ki herkeste işe yaramıyor.İyi beslenmemişsindir falan demeyin 4.5 kg aldığoım 1. ayıma göre +300 kalori fazladan bile beslendim bu süreçte , ama bu gainer hiç bir işe yaramadı.Hele çözünme sorunu tam bir işkence , bi de bir servisinde 1900 kalori diye yazmışlar pakette sitelerinde orda burda, sanki sütün kalorisini onlar sağlıyormuş gibi.Kaldı ki en büyük sorun zaten sütle karışmaması.

Kısa ve öz , bu gainer işinize yarayabilir de yaramayabilir de , bana kalırsa daha garanti ve daha çok olumlu referansı olan gainerlara bakın ve bu gainerı alma riskine girmeyin.

hocam ürünü alacak site mesajı atsın birisi Allah aşkına bulamıyorum ya güvenilir ve taksitle satan yok kaç gündür bi gainer alamadım hayret bişey ya

Back
Yukarı