arkadaşım ben 18 gündür kullanıyorum. haftanın 6 günü. 4 gün antremanım var antreman öncesi ve antremandan hemen sonra yediğim yemekten 30 dakika sonra kullanıyorum. antreman olmadığı günlerde 1 ölçek öğle yemeğinden snra kullanıyorum. 55 kg den başladım 17 gün boyunca hep tartıldım 59 kg çıktım dün tartıldım 57 çıktım. arkadaşlara sordum neden böyle oldu diye; birazı alıp vereceksin dedi birazıda tartı bozuktur. 4 kg aldığımı düşünüyorum bugün yine tartılırım. tam sonucu sana yazarım arkadaşımhakkaten arkadaşlar sadece bu ürün için söylemiyorum bütün konularda insanlar ürünü almadan ya da ilk aldıklarında büyük bir hevesle yazıyorlar sonra çoğu arkadaş sonuç paylaşmıyor... yok mu şu kadar zamanda şu kadar kilo aldım şunlara şunlara dikkat edin diyecek birileri...
Ben yeni başlıyorum kullanmaya sonuçları yazacağım Şu an 71 kiloyum ve beslenmem iyi...
Teşekkür ederim watford... Aynı durum bende benzer şekilde kullanacağım bakalım kaç kilo farkettirecek... inşallah 3-4 kilo aldırırda değdi deriz... Ben aslında 2 gün kullandım sonra antibiyotik kullanmam gerekince bıraktım...arkadaşım ben 18 gündür kullanıyorum. haftanın 6 günü. 4 gün antremanım var antreman öncesi ve antremandan hemen sonra yediğim yemekten 30 dakika sonra kullanıyorum. antreman olmadığı günlerde 1 ölçek öğle yemeğinden snra kullanıyorum. 55 kg den başladım 17 gün boyunca hep tartıldım 59 kg çıktım dün tartıldım 57 çıktım. arkadaşlara sordum neden böyle oldu diye; birazı alıp vereceksin dedi birazıda tartı bozuktur. 4 kg aldığımı düşünüyorum bugün yine tartılırım. tam sonucu sana yazarım arkadaşım
Dostum ilk yorumlarında ürün hakkında pek memnun değilmişsin gibi ama sonraki yorumlarında memnun olduğunu ve önerdiğini söylüyorsun ben hardline aldığımda keşke dymatize alsaydın demiştin merak ediyorumda memnun kalmadığın bi üründen bi anda memnun kalıp herkeze tavsiye ediyorsun ?Kutunun üzerine kağıt yapıştırılmış dikkatli bakarsanız eğer. Onu kaldırın, orijinal halini göreceksinizÜrün oldukça başarılı. Sabah 100 gram, öğle öğününden sonra 100 gram ve antrenman sonrası whey ile 100 gram (antrenman olmayan günlerde yatmadan önce) şeklinde tüketiyorum. Oldukça verimli bir ürün, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Dostum ilk yorumlarında ürün hakkında pek memnun değilmişsin gibi ama sonraki yorumlarında memnun olduğunu ve önerdiğini söylüyorsun ben hardline aldığımda keşke dymatize alsaydın demiştin merak ediyorumda memnun kalmadığın bi üründen bi anda memnun kalıp herkeze tavsiye ediyorsun ?
Ürünü dün kullanmaya başladım. 100 gram ürünü 300-350ml tam yağlı süt ile kullandım. Çok fazla köpürme oldu, shaker'in üzerinde resmen köpük tabakası vardı ve kaşıkla onu sıyırıp içmek zorunda kaldım (Blender ile hazırladım tozu). Öncelikle şunu söylemeliyim, tozun karışımı biraz zor. Blender ile hazırlarken bile karışım kabının yanlarında yapışık toz kaldı. Shaker ile nasıl kullanılabileceğini aklım kesmiyor. Bir diğer mevzu ise, ürünün tadı bence berbat. Çikolata aromasını kullanıyorum ama sanki resmen çamurlu çimento içiyor gibiyim. Hiç damağıma hoş gelmedi. Hatta dün gece içtikten sonra ağzımdaki tadı gitsin diye hemen gidip dişlerimi fırçaladım ve soğuk bir bardak su içtim. Aldım ve kullanacağım mecburen. Tad önemli değil tabiki o kadar ama 5.5kg ürün olunca sonunu getirip getirememek hususunda korkuyor insan. Bir yerden sonra bayabiliyor çünkü. Bir diğer husus da, sanıyorum ki Bakanlıktan kaynaklanan bir şey, ürünün üzerinden Uper Mass Ainer gibi bir şey yazıyor. Kelime yasaklarından kaynaklanan bir şey mi bu? Ayrıca kutu üzerindeki çıplak adam resmi de bulunmuyor kutuda. Bir de, Chocolate yazıyor Hardcore Cho. yerine. Hardcore de mi yasaklı kelimeler arasında? Sanırım Hardcore Party ibaresinden geliyor o yasakBilgilendirebilen olursa çok sevinirim...
Ürünü dün kullanmaya başladım. 100 gram ürünü 300-350ml tam yağlı süt ile kullandım. Çok fazla köpürme oldu, shaker'in üzerinde resmen köpük tabakası vardı ve kaşıkla onu sıyırıp içmek zorunda kaldım (Blender ile hazırladım tozu). Öncelikle şunu söylemeliyim, tozun karışımı biraz zor. Blender ile hazırlarken bile karışım kabının yanlarında yapışık toz kaldı. Shaker ile nasıl kullanılabileceğini aklım kesmiyor. Bir diğer mevzu ise, ürünün tadı bence berbat. Çikolata aromasını kullanıyorum ama sanki resmen çamurlu çimento içiyor gibiyim. Hiç damağıma hoş gelmedi. Hatta dün gece içtikten sonra ağzımdaki tadı gitsin diye hemen gidip dişlerimi fırçaladım ve soğuk bir bardak su içtim. Aldım ve kullanacağım mecburen. Tad önemli değil tabiki o kadar ama 5.5kg ürün olunca sonunu getirip getirememek hususunda korkuyor insan. Bir yerden sonra bayabiliyor çünkü. Bir diğer husus da, sanıyorum ki Bakanlıktan kaynaklanan bir şey, ürünün üzerinden Uper Mass Ainer gibi bir şey yazıyor. Kelime yasaklarından kaynaklanan bir şey mi bu? Ayrıca kutu üzerindeki çıplak adam resmi de bulunmuyor kutuda. Bir de, Chocolate yazıyor Hardcore Cho. yerine. Hardcore de mi yasaklı kelimeler arasında? Sanırım Hardcore Party ibaresinden geliyor o yasakBilgilendirebilen olursa çok sevinirim...
Benim de zor kilo alan bir yapım mevcut. 5.5kg'lik ürünün yarısına gelmedim henüz. Şu an için 1.5kg-2.kg arası bir artış sağladım. Umarım devamında da aynı faydayı görürüm. Bence 5.5kg'lik bir gainer için 2kg'lik bir artış bana da biraz az geldi.
ürünün tadı pek de önemli değil benim için önemli olan işlevi
Kilo alımınızın yavaşlaması çok normal. Dymatize ile aynı hızda kilo alamazsanız çok şaşırmayın. Hacimlendikçe kilo artışındaki ivme gözle görülür şekilde düşüyor.
Hardline bos artik eskisi havasi yok, alacaksan ya prw gainer alacaksin ya da dymatize ama dymatize de pahali onun icin ideal prw ya da optimum serious mass ya da universal beef amino ya da 2700 , ama para sorun degilse 3001 de olabilir en saglam supplementler. Kullanipda verimini alan gormedim