Dymatize Super Mass

Dymatize ISO-100 çok kalitelidir, benim de şu an kullanmakta olduğum proteindir. Gram başına düşen 0.7 (1 bile değil) kaloriye bakarak BSN bana daha fazla kilo aldırır demen çok yanlış. Sen BSN'yi günde 300 gram tüketirsen böbrek yetmezliğinden hastaneye yatarsın 3-4 ayda. Ancak Dymatize'de böyle bir sıkıntı yaşamazsın. Dolayısıyla Dymatize'nin sana sağlayacağı marjinal fayda çok daha yüksek. BSN'den pratikte alacağın optimal kalori miktarı günde 650'dir. Ayrıca BSN'nin o kalori hesaplamalarının çoğu sütle karıştırılarak verilmiş. Dymatize'de ise sadece toz içeriği hesaplanmış bulunmakta. Neyse, sen Dymatize ikilisini al. ISO-100 almayacaksan da eğer, ikinci tercihin Optimum olsun. Ancak sporda yeni olduğun için bence ISO-100'e gerek yok, fiyatı şu aralar yüksek. Söylediğin gibi 165tl ise al ama o eski fiyatları, baktığın sitede güncellenmemiş olabilir. Şimdilerde fiyatı 200tl üzerinde. Ondan ilk etapta daha uygun olan Optimum senin için hayli hayli yeter. ISO-100 biraz daha ileri seviyedeki sporcular için daha idealdir. Protein tercihin Dymatize veya Optimum olsun. Gidip Weider falan alma. Para tuzağı onlar.

günde 2 ölçek birden almayın çok baydırıyor. ben antreman önce 1 ölçek antreman sonra 1 ölçek aldım akşam yemeği ve yatmadan önce bir şey yiyemedim. en iyisi antreman öncesi 0.5 ölçek antreman sonrası 0.5 ölçek. antreman olmadığı günlerde sabah kahvaltıda 30 dk sonra 0.5 ölçek öğle yemeğinden sonra 0.5 ölçek daha sağlıklı olur.

spor'a ve bu ürüne başlayalı 6 gün oldu. ilk 3 gün ürünü antreman öncesi ve sonrası 1 ölçek olarak kullanıyordum yani toplam 2 ölçek(334 gram) bir süre sonra baydırıyor yemek yiyemiyorsunuz.şimdi ise antreman öncesi 0.5 ölçek antreman sonrası 0.75 ölçek olarak kullanıyorum 55 kilodan 56.8 kg ye çıktım :) 6 günde

ilk girdimi bu başlık altına yapıyorum hadi hayırlı olsun.

ürünü alalı yaklaşık bir(1) hafta oldu. ilk olarak şunu söylemeliyim vücut geliştirme sporunu dört(4) aydır yapıyorum ve bu ilk supplementim. ürünü süt ile karıştırmak oldukça zor, mixer kullanmak zorunda kalıyorsunuz ancak su ile üç dört sallamada karışıyor. su ile kullanıldığı zaman tadı o kadarda kötü olmuyor, aslına bakarsanız ben seviyorum su ile kullandığı zaman ki tatıdını. ürüne başladığımda yetmişbir(71) kilogram idim. ürün bittiği zaman sonuçları buraya tekrar yazacağım. boyum 185 cm.

ayrıca şunları eklemek istedim: son iki(2) aydır sabah kahvaltıda mısır gevreği + iki avuç yulaf ve dört(4) yumurta beyazı yiyorum. öğlen yemeği olarak tavuklu ve ya ton balıklı sandiviç, akşam yemeğinde ise bir tabak makarna ya da bulgur lapası + haşlanmış tavuk yiyorum. öğünlerde ki yemekler değişebiliyor. ancak olabildiğince az yağ tüketmeye çalışıyorum.

Son düzenleme:
Kullanan arkadaşlar bittiğindeki yorumlarını yazarlarsa yeni alacak kişiler için olumlu/olumsuz etkiler oluşturur, bitirenler yazmayı unutmasın :)

watford sen de benim gibi hızlı kilo alıyorsun ben de 1 ayda 5 kg aldım ama bir ayda bir insan en fazla 1.5 kg kas kazanabiliyorsa ayda 3.5 kg yağ mı almış oldum ben ? Bel çevresinde falan fazla yağlanma yok ama bel 74 ten 76 ya çıktı.Tecrübeli biri bu durumu açıklayabilir mi yani ayda 5 kg kazanıyorsa bi insan , ve bir insan bir ayda en fazla 1.5 kg kas kütlesi alma şansına sahipse , alınan 5 kgnin en az 3.5 kgsi yağ mı olmuş oluyor ve bu istenen bişey mi ektolar için ?

watford sen de benim gibi hızlı kilo alıyorsun ben de 1 ayda 5 kg aldım ama bir ayda bir insan en fazla 1.5 kg kas kazanabiliyorsa ayda 3.5 kg yağ mı almış oldum ben ? Bel çevresinde falan fazla yağlanma yok ama bel 74 ten 76 ya çıktı.Tecrübeli biri bu durumu açıklayabilir mi yani ayda 5 kg kazanıyorsa bi insan , ve bir insan bir ayda en fazla 1.5 kg kas kütlesi alma şansına sahipse , alınan 5 kgnin en az 3.5 kgsi yağ mı olmuş oluyor ve bu istenen bişey mi ektolar için ?
bu büyüyen yüz haltları bel çevresi omuz vs çevreler hepsi yağlanıyor mu ? bence çok saçma. tam araştır kardeşim[DOUBLEPOST=1392712445][/DOUBLEPOST]
bu büyüyen yüz haltları bel çevresi omuz vs çevreler hepsi yağlanıyor mu ? bence çok saçma. tam araştır kardeşim
2 haftam doldu şuan 57.5 kg yim

Dostum ben bu bilgiyi ilk defa duyuyorum... Nereden duydun ya da okudun ayda 1,5 kg kas kazanılabileceğini... Ben yanlış hatırlamıyorsam 2 kg civarı kas kazanmıştım aynı makineyle yapılan bir önceki ölçüm sonucuna göre...

Çok etkili bir çalışma çıkarırsanız, iyi beslenir dinlenirseniz, 1 yılda maksimum 8 ile 12 kg arası kas kütlesi kazanabilirsiniz.

Back
Yukarı