supplementler.com da çok fazla gaz yaptığı ve mideyi bozduğu yazıyor sen böyle bir şeyle karşılaştın mı? bir de etki olarak memnun musun?tadını beğendim şahsen ama sütle kullanıyorum
benimle birlikte bir arkadaşımda bu ürünü aldık. ikimizde de gaz,ishal veyahut mide bozulması-ekşimesi vs. olmadı etkileri için şuan birşey söylemem yanlış olur. çünkü ürünü alalı 3 gün kadar oldu.supplementler.com da çok fazla gaz yaptığı ve mideyi bozduğu yazıyor sen böyle bir şeyle karşılaştın mı? bir de etki olarak memnun musun?
sağol dostum teşekkürlerbilmiyorum sponsoru olduğu için başka siteler yasaktır belki ama yazayım. internetten alışveriş yapmama gibi bir düsturum olduğundan dolayı bakırköyde mağazası bulunan bir firmadan aldım titanic otel karşısında kalıyor diyeyim
Peki nasıl kullandın kutunun üstünde yazdığı gibi mi?benim 1 kutu bitmek üzere 2 gün filan kaldı bitmesine yaklaşık. 28 kasımda kullanmaya başladım. 3-4 kilo arası bir şey aldım ve yağlandığımı düşünmüyorum az yağlanmışımdır,. gayet iyi ben öneririm. 1 ay kullanmayıp ondan sonra 1 kutu daha almayı düşünüyorum. 3-4 kilo daha alırsam istediğim kiloya ulaşacağım. ama şunu merak ediyorum kutu bittiği anda aldığım kiloları geri verir miyim? aldığım kiloları vericem diye korkuyorum
antrenmandan 1-1,5 saat önce 1 ölçek, antrenmandan hemen sonra 1 ölçek. Antrenman yokken akşam yemeği sonrası 1 ölçek.Peki nasıl kullandın kutunun üstünde yazdığı gibi mi?
antrenmandan 1-1,5 saat önce 1 ölçek, antrenmandan hemen sonra 1 ölçek. Antrenman yokken akşam yemeği sonrası 1 ölçek.
Spor salonumdaki hocama böyle kullanmam iyi mi dedim. zayıf olanların antrenmanla işi olmaz kahvaltı sonrası, öğle yemeği sonrası ve akşam yemeği sonrası 1'er kez içmelisin dedi. Okul dolayısıyla spora öğlen gittiğim için zaten kahvaltı sonrası spora gidiyodum tabi bundan içip, spordan gelince de öğle yemeği yiyip bundan 1 ölçek içiyordum. Akşam da içmedim fazla gelir diye, 1 ölçeği zaten fazla, günde 3 ölçek çok abartı olur gibime geldi bilmem ama
Doğru yaptığımı düşünüyorum zaten 4 kilo da aldım 1 ayda. Yine de daha iyi bilen birileri cevaplarsa daha iyi olurUmarım ben de aldığım kiloları vermem. 22 ocak okul bitiyor 22 şubatta başlayacak o zaman bu kutudan tekrar alıp evde olacağım için çok iyi beslenmeyle 4-5 kilo daha almayı düşünüyorum bakalım
![]()
dostum sende farketmissindir arkada 2 ölçek 334 gr diyor... 1 olcek 250 gr olamaz fakat benide şaşırttı. ürünu almayı düşünüyorum konu hakkında net bilgisi olan biri aydınlatırsa sevinirimarkadaslar bundan kocaman bi olcek cikti nasil kullancam 250 yaziyor olcekte ibresinde 250 grammi o ?