Dymatize Super Mass

multipower içerik olarak daha iyi ama.ayrıca 5.5kg lık dymatize 180 tl iken 3kg lık multipower 165 tl. daha kaliteli,daha pahalıdır diye düşündüm.

multipower içerik olarak daha iyi ama.ayrıca 5.5kg lık dymatize 180 tl iken 3kg lık multipower 165 tl. daha kaliteli,daha pahalıdır diye düşündüm.

Multipower içerik olarak daha kötü, hemen hemen şekerden oluşuyor. Ayrıca Dymatize'nin güncel fiyatları 140-145 tl arasında. Dymatize almanızı öneririm. Daha pahalı daha iyidir diye bir şey supplement alanında mutlak geçerli bir şey değil.

Her servis 600 kcal Karbonhidrat –

Protein formülü % 63 karbonhidrat, % 25 protein, % 2,8 yağ 30 x 100 g servis Whey, Süt ve Yumurta albümini içerir.(bu multipower ın )

Super Mass Gainer 1 servisinde 1300 kalori, 254gram Karbonhidrat, 52gram protein ve 1.500mg Kreatin Monohidrat içermektedir. (bu dymatize in )

satan kişilere de sorduğumda multipower mass gainer ın çok daha iyi olduğunu söylediler.kararsız kaldım şimdi siz böyle diyince

Multipower'in bahsettiğin o değeri 400ml yağlı süt ile karıştırılmış haldeki değeri, Dymatize'nin değerleri ise saf toz haldeki karışmamış değerleri (Gerçi gramaj farkı da var porsiyonlarda). Ayrıca porsiyonlara da çok takılmamak lazım. Önemli olan her 100 gramdaki profilleri. Multipower'in 100 gramlık profilinde 61 gram karbonhidrat var ve bunun 45 gramı basit şeker (400 ml meyve suyu içsen alırsın zaten bu miktardaki basit şeker ihtiyacını). Protein içeriği biraz daha yüksek Dymatize'ye göre ama 45 gram şekerin yanında bir önemi yok. Dymatize üstelik 2 kat daha fazla ambalaj olarak. Multipower çok iyi diyenlere anlam veremiyorum. Dymatize'yi gönül rahatlığıyla kullanabilirsin, bizzat kullandığım bir ürün. Yanına da Optimum Gold Whey alabilirsen güzel bir kombinasyon olur. Kullanım şekli konusunda da yardımcı olurum. Bütçen kısıtlıysa zaten direkt protein tozuna yönel, gainer'e değil.

Bu ürünü Kullandım ma açıkçası etki gördüğümü söyleyemem ..
Ancak Bunun öncesi kullandığım Muschletech premium mass gainer etkiliydi 2tane 5.5luk bitirdim ve 6 kilo aldım ..

azazel cevapların için çok teşekkür ederim.önceden hardline kullandım ama artık değiştirmek istiyorum.güzel bi gainer arıyorum açıkcası.bi kaç gainer arasında da kararsız kaldım.gainerla birlikte ayrıca kreatin de alıcam.bütçem var ama hangisi en iyisi bilemedim

azazel cevapların için çok teşekkür ederim.önceden hardline kullandım ama artık değiştirmek istiyorum.güzel bi gainer arıyorum açıkcası.bi kaç gainer arasında da kararsız kaldım.gainerla birlikte ayrıca kreatin de alıcam.bütçem var ama hangisi en iyisi bilemedim

Protein tozu+Creatine daha iyi bir kombinasyon olur. Gainerler esasen antrenman sonrası protein ihtiyacı için tek başına pek yeterli olmuyorlar. Yeterli olanları da BSN True Mass, Gaspari Real Mass gibi ürünler, ancak bunların da fiyatları çok yüksek malesef. Onun dışında 4D Mass Phase var protein içeriği yüksek olan, 120 gramında 30 gram protein bulunuyor; fakat hiç kullanmadım. Ondan o ürüne yönlendiremem seni. Bütçen varsa zorlayıp yanına da bir de Optimum Gold Whey al derim ben. Creatine'yi ben bıraktım tamamen, böbrekleri yoruyor gerçekten, sağlık daha önemli. Gainer+Protein Tozu bence fazlasıyla yeterli.

Protein tozu+Creatine daha iyi bir kombinasyon olur. Gainerler esasen antrenman sonrası protein ihtiyacı için tek başına pek yeterli olmuyorlar. Yeterli olanları da BSN True Mass, Gaspari Real Mass gibi ürünler, ancak bunların da fiyatları çok yüksek malesef. Onun dışında 4D Mass Phase var protein içeriği yüksek olan, 120 gramında 30 gram protein bulunuyor; fakat hiç kullanmadım. Ondan o ürüne yönlendiremem seni. Bütçen varsa zorlayıp yanına da bir de Optimum Gold Whey al derim ben. Creatine'yi ben bıraktım tamamen, böbrekleri yoruyor gerçekten, sağlık daha önemli. Gainer+Protein Tozu bence fazlasıyla yeterli.

Gainerın yanına Protenin tozuna gerek yok alınacaksa BCAA ve Glutamin daha gerekli olur ..

Var var... Protein tozunun yerini ne BCAA tutar ne Glutamine. Zaten az araştırsanız siz de göreceksiniz bir porsiyon protein tozunda bir ölçek BCAA kadar BCAA olduğunu da... Neyse...
Benim dediğim 3lü kilo alımına karşı etkili seninkisi kas yapımına karşı proteininde fazlası zarar herşeyde olduğu gibi ..

Benim dediğim 3lü kilo alımına karşı etkili seninkisi kas yapımına karşı proteininde fazlası zarar herşeyde olduğu gibi ..

Amaç da zaten kas kütlesini artırarak kilo almak değil mi hocam? Glutamine ve BCAA sporda orta seviyenin üstüne gelmiş ve yoğun antrenman uygulayanlar içielzem olmakla birlikte arkadaş için bence çok gerekli değil. Gainerlerdeki whey oranı düşük olduğundan antrenman sonrası protein ihtiyacında yetersiz kalabilirler. Dolayısıyla kısa salınımlı whey proteini antrenman sonrası yeterli miktarda tüketmek çok önemli.

Araştırırken Dymatize Super Mass baya iyi olduğunu gördüm fakat bi kaç yerde gaz yaptığını ve bağırsakları rahatsız ettiğinide gördüm. Varmıdır bir öneriniz söyle kullanırsanız veya söyle yaparsanız fazla gaz yapmaz bağırsakları rahatsız etmez diye.

Ben tek seferde maksimum 150 gram aldım, o da bazen kahvaltı öğününde kahvaltı yapamadığım zamanlar. Onun dışında her zaman 100 gram alıyorum tek seferde ve bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.

Ben tek seferde maksimum 150 gram aldım, o da bazen kahvaltı öğününde kahvaltı yapamadığım zamanlar. Onun dışında her zaman 100 gram alıyorum tek seferde ve bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
Anladım hocam. Peki gün içerisinde kaç gram alıyorsunuz aslında söyle sorayım kahvaltı yaptığınız günler nasıl bir şekilde kullanıyorsunuz spor öncesi veya spor sonrası.

Ben sadece spor sonrası 100 gram Dymatize Gainer'i bir ölçek Optimum Gold Whey ile karıştırırak 400ml meyve suyu ile tüketiyorum. Kahvaltı yapamadığım zamanlarda ise, sabah 400ml süt ile 100-120 gram arası karıştırıp alıyorum. İçerisinde uzun salınımlı protein içeriğinden dolayı bir gaineri yatarken kullanmak yapılacak en saçma şey. Kilo alacağım diye yatmadan 700+ kalorili gainer tüketmek para israfı ve yağlı göbekten başka bir şey değil. Sonra da çıkıp "1 ayda 5kg aldım, çok işe yarıyor." diye millet yanlış yönlendiriliyor. Özellikle Hardline kullanan arkadaşlar bunu çok yapıyor.

Ancak ciddi anlamda zayıflık sıkıntısı yaşıyorsanız, iki öğün arasında da ilave bir porsiyon tüketilmesi uygundur (Bu durumda günlük kullanım 250 grama kadar çıkarılabilir). Özellikle yeterli beslenemiyorsanız porsiyon artışı kesinlikle şart. Kısacası kişiye özel bir kullanım şekli her zaman var. Tek söylemek istediğim antrenman sonrası en azından 100 gramlık bir tüketim olmalı. Bu kulanımda protein tozu desteği yoksa, en azından Dymatize için diyebilirim bunu, 150 gram da alınabilir. Bu da ortalama 25 gram proteine tekabül eder.

Son düzenleme:
Ben sadece spor sonrası 100 gram Dymatize Gainer'i bir ölçek Optimum Gold Whey ile karıştırırak 400ml meyve suyu ile tüketiyorum. Kahvaltı yapamadığım zamanlarda ise, sabah 400ml süt ile 100-120 gram arası karıştırıp alıyorum. İçerisinde uzun salınımlı protein içeriğinden dolayı bir gaineri yatarken kullanmak yapılacak en saçma şey. Kilo alacağım diye yatmadan 700+ kalorili gainer tüketmek para israfı ve yağlı göbekten başka bir şey değil. Sonra da çıkıp "1 ayda 5kg aldım, çok işe yarıyor." diye millet yanlış yönlendiriliyor. Özellikle Hardline kullanan arkadaşlar bunu çok yapıyor.

Ancak ciddi anlamda zayıflık sıkıntısı yaşıyorsanız, iki öğün arasında da ilave bir porsiyon tüketilmesi uygundur (Bu durumda günlük kullanım 250 grama kadar çıkarılabilir). Özellikle yeterli beslenemiyorsanız porsiyon artışı kesinlikle şart. Kısacası kişiye özel bir kullanım şekli her zaman var. Tek söylemek istediğim antrenman sonrası en azından 100 gramlık bir tüketim olmalı. Bu kulanımda protein tozu desteği yoksa, en azından Dymatize için diyebilirim bunu, 150 gram da alınabilir. Bu da ortalama 25 gram proteine tekabül eder.
Anladım cevaplarınız için teşekkür ederim. Son bir sorum daha olucak bu konu ile ilgili Dymatize internetten sipariş vermeyi düşünüyorum varmıdır önerebileceğiniz biryer.

ben bir kutu bitirdim 3-4 kilo almışım kutuyu bitirmem 27-28 gunumu aldı başta gunde 4/3 olcek alıyordum(yarım porsiyonun) sonra yarımşar porsiyon olarak yani günde 1 porsiyon öğünler arasına dağıttım bence fena sayılmaz biraz karıştırma problemi var o kadar.

Bu ürünü almayı düşünüyorum ama tat konusunda birkaç olumsuz görüş aldım eğer tadı kötüyse 5.4 kg bitirmek eziyet olur. Bir de bunun üstü elite mass ganier satan bir yer var mı?

Back
Yukarı