Dymatize ISO-100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lazur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 341 76,5%
  • Orta Karar

Votes: 80 17,9%
  • Başarısız

Votes: 25 5,6%

• Total voters
    446
Arkadaşlar bugün Dymatize iso 100 kurabiye ve krema aromalı aldim içini açtım ve içerisinde susama benzer taneler gördüm normalmidir yoksa anormalmidir kullananlar varsa bi zahmet yardımcı olurlarsa sevinirim teşekkürler

bench_O
hocam beni güldürdün allahta seni güldürsün hiç sıkıntı yok merak etme ürünün orjinal zira 2 gün önce bende bodybuilding.com dan getirttim aynısı bende de mevcut o parçacıklar cookies parçacıkları sıkıntı yok yani rahat rahat kullan :D

Ne biliyim yahu ilk defa aldım bir an emin olamadım çok teşekkürler :D

tadı iğrenç ama,sakın dipte kalanları yemeye çalışma :D ben syntha-6 dan alışmıştım dipte kalanalrı yemeye ama bunda denediğim gibi tükürdüm valla,nedense çok acı

Arkadaşlar şunu sorucam ürünün içerisinde glutamic asid var bunun yanında L-Glutamine kullanmalımıyız kullanacaksak nasıl kullanmalıyız teşekkürler :)

Arkadaşlar ben aldım tam güvenemiyorum dışında ki kapak üzerinde ki jilatin şeffaf dandik jilatindi içindeki koruyucu kağıt ise parlak gri renk doğru mudur?

Orjinaldir nitronun sahtesi var piyasada ozellikle amerkikan pazarlarinda ama zannetmiyorum arayip buslaman sahtesini o kadar

Arkadasin biri bb den getirtmis o konuyu bi acarmisin gumrukte takilmadimi nasil getirttin

Orjinaldir nitronun sahtesi var piyasada ozellikle amerkikan pazarlarinda ama zannetmiyorum arayip buslaman sahtesini o kadar

Arkadasin biri bb den getirtmis o konuyu bi acarmisin gumrukte takilmadimi nasil getirttin

Ben amerikada yaşıyorum şu an hocam ama türkiyede hala sorun var yurt dışından getirtilmiyor billdiğim kadarıyla hala

tadı,kokusu cok guzel bır proteın tozu.ozellıkle sutle acayıp guzel oluyor. bılındık yerden alıp suphe etmeden kullanın,ıyı bır proteın tozu.

arkadaslar hava baya ısındı artık evde sıcak oluyor malum.kutuda da kapagı acıldıktan sonra buzdolabına koyun dıye bır yazı var.sız bu sıcaklarda nasıl muhafaza edıyorsunuz? gunes gormesın,agzı acık kalmasın yeter mı dıyorsunuz?

harbiden buzdolabında saklayın diyormuş :d enteresan valla ilk kez duydum
valla benimki oturma odasında duruyor,güneş almıyor pek orası,serin sayılır

bende o kadar toz kullandım ama ılk defa buzdolabında saklayın dıye yazanı gordum.tatıle gıderken buzdolabına koyup oyle gıdıcem artık ne olur ne olmaz :)

kasmayın bu kadar birşey olmaz.oda sıcaklığından fazla bir sıcaklığa mağruz kalmadığı sürece bozulmaz.diğer proteinler neyse bu da o yani farklı bir fantezisi yok.

Hidrolize ürünlerin kana en hızlı karışan grupta olduğu için antrenman sonrasına dymatize iso-100 ve gün içinde protein kaynağımı karşılamak için de gaspari myofusion aldım. iso-100 için ilk izlenimim tadı gayet güzel ve iyi karışıyor. Topaklanma falan yok. Yeni kullanmaya başladığım için etki konusunda bir şey söyleyemeyeceğim yalnız bazı yerlerde blend proteinin antrenman sonrası için kullanımının daha etkili olduğunu duydum. Acaba bunun yerine bir tane daha myofusion ya da combat powder tarzı bir blend protein mi alsaydım diye arada kalmadım değil o yüzden. Bu ikisiyle en iyi faydayı bu şekilde mi alırım yoksa farklı bir kombinasyon mu denemeliyim? Bu arada iso-100'ü 185'e myofusion'ı da 145 tl'ye aldım arkadaşlar.

Ürünü bir kaç gün önce aldım. Myofusion yeni bittiği için ancak deneyebildim. Yağsız süt ile kullandım. Cookies and cream aroması güzel. Nitrotech cookies and creamla neredeyse aynı tadı. Myofusion kadar da tatlı deeğil. Genel olarak tadını beğendim.

Hidrolize ürünlerin kana en hızlı karışan grupta olduğu için antrenman sonrasına dymatize iso-100 ve gün içinde protein kaynağımı karşılamak için de gaspari myofusion aldım. iso-100 için ilk izlenimim tadı gayet güzel ve iyi karışıyor. Topaklanma falan yok. Yeni kullanmaya başladığım için etki konusunda bir şey söyleyemeyeceğim yalnız bazı yerlerde blend proteinin antrenman sonrası için kullanımının daha etkili olduğunu duydum. Acaba bunun yerine bir tane daha myofusion ya da combat powder tarzı bir blend protein mi alsaydım diye arada kalmadım değil o yüzden. Bu ikisiyle en iyi faydayı bu şekilde mi alırım yoksa farklı bir kombinasyon mu denemeliyim? Bu arada iso-100'ü 185'e myofusion'ı da 145 tl'ye aldım arkadaşlar.

bu sekılde kullanmaya devam edebılırsın.soruna aslında cevabı vermıssın.bende bu sekılde kullanmayı dusunmustum ama vazgectım.ıso-100 gun ıcınde de kullanıyorum.

Arkadaşlar forumda çok karşılaştıgım bir olayı buraya yazmak istiyorum.PARDON AMA siz yarışmacımısınız ? antrenman sonrası birisine bakmışım st6 alıyormuş şimdi bu ürünü alıcam diyor.birisi nitro aldım şimdi bunu alıcam diyor.ya bu ürünlerin arasında daglar kadar fark var.neye göre isole protein alıyorsunuz ? içerisinde 0 karb 0 şeker var ama bu ürünü ant sonrası içiyorsunuz.peki vücudun ant sonrası olan karb. ve şeker ihtiyacını neyden alacaksınız acaba ? kusura bakmayın ama bu ürünü sabah kalktıgınızda içseniz anlarım ama ant sonrası içmek nedir ya :D yarışmacı olsanız anlayacagım gerçekten.

hayır işte benim anlatmak istedigim bu.adam st6 kullanmış 13 gr karb. var(ant sonrası proteini zaten s6 13 gr iyi bir miktar) ama şimdi bu ürünü alıyor ant. sonrası içiyorum diyor.bu ikisi arasında ki mantık ne ? Ayrıca ikinci olarak isole proteinler 0karb ve 0 şeker dir. bu yüzdende pahalıdır.3-5 gr şeker karb. almamak için diger wheylerden fazla fazla para vermenin amacı nedir ? yarışmacı mısınız ? anladın umarım @ryangt

valla benim peder şeker hastası diye aldık izole whey'i içinde hiç şeker yok diye
fiyat farkı olarakta öyle ahım şahım fazla bir fark yokki
porsiyon miktarını syntha ile kıyaslarsak daha bile ucuza gelebilir sanki dymatize

Back
Yukarı