http://www.kasvekuvvet.net/dymatize-fabrikasi-kapatildi.html -ürünleri sorunluymuş firmayı kapatmışlar300 suyla cok tatlı gelıyor bana ya pamuk şekeri gibi kokuyo cok guzel tadı ıcımı falan ama 1 gram şekerle nasıl böyle mukemmel bı tad yakalamışlar anlamıs degılım weiderda 1.3 şeker vardı oda cok tatlıydı mesela
en iyi izole protein hala üretimi devam ediyor aynı şekılde fabrika değişmiş olabilir üretimi sitesi hala devamhttp://www.kasvekuvvet.net/dymatize-fabrikasi-kapatildi.html -ürünleri sorunluymuş firmayı kapatmışlar
kimse sana bu ürünü zorla satmıyor begenmessen almassın olur biter neden bu kadar kötüleme uğraşı içine girdin bu ürünü anlamış degilimeskiden bu üründe kurt filanda çıkmış buradan gördüm kimsenin umrunda değil sanki insanlar öğrensin diye haber veriyoruz ama pek sallayan yok gibi http://www.amazon.com/Dymatize-Nutrition-Protein-Gourmet-Chocolate/product-reviews/B000GOY7FO
![]()
![]()
![]()
bende suan alalı 2 hafta falan oldu 3-4 olcek yenı kullandım weidera göre daha etkılı hıssettım sankı antreman sonrası ama bı sıkıntısı weıder hıc kopurmuyodu bu bıraz kopuruyuyor 30 sanıye ınınce aşağı ınıyorda ben cok calkalıyorum tadı pamuk şekerinin aynısıkimse sana bu ürünü zorla satmıyor begenmessen almassın olur biter neden bu kadar kötüleme uğraşı içine girdin bu ürünü anlamış degilim
bence ürün oldukça kaliteli geçen sene bu üründen 2 adet sipariş etmiştim bazı sebeplerden dolayı 1 ölçek kullandıktan sonra spora 6 ay ara verdim koca yaz geçti kışa girerken spora tekrar dönmeye karar verdim şu proteine bakayım bozulma varmı dedim 6 ay önce açıp 1 ölçek kullandıgım kutuda topaklanma dahi olmamış ilk aldıgım günki gibi tadı ölçekten saklama kabına dökerken toz havalarda uçuşuyor o kadar ince ve toz formda kutu bitti 2 ayda sorunsuz bir şekilde tükettim ve sonra 2nci kutunun jelatinini çıkardım 8 ay sonra oda aynı keza hiçbir bozulma topaklanma tat bozuklugu yok acaba başka bir protein tozu olsa bu kadar dayanırmıydı kapagını açtıktan sonra bilemem benim bu üründe gözlemlediklerim bunlar ben üründe bir sorun görmedim skt 12 2016 ydı kutuların bu arada
köpüklenme konusunda haklısın suya göre sütle daha fazla köpürüyor karıştırdıktan sonra biraz bekleyip içmek gerekli başkada bir olumsuz sayılacak bir tarafı yok bencebende suan alalı 2 hafta falan oldu 3-4 olcek yenı kullandım weidera göre daha etkılı hıssettım sankı antreman sonrası ama bı sıkıntısı weıder hıc kopurmuyodu bu bıraz kopuruyuyor 30 sanıye ınınce aşağı ınıyorda ben cok calkalıyorum tadı pamuk şekerinin aynısı![]()
weider'ın karbonhidrat ve yağ oranlarını 300 ml yarım yağlı sütle karıştırıldığı şekliyle söylüyosun ama kardeşim, bu yanıltıcı olabilir insanlar için. 3,1 gr karbonhidrat içerir weider.. bende şu an ptimum gold whey kullanıyorum, 50-60 servisim var daha fakat ikincil bir ürün olarak iso 100 yada weider premium almayı düşünüyorum o yüzden çok araştırıyorum@baris17
Ürünün kendi kutusu üzerinde "yoğun fiziksel aktivite dönemlerinde protein dengesini korumak amacıyla 1 porsiyon ürünü, 500 ml su veya yağsız süte karıştırarak günde 1 kez antrenman sonrasında,yemek aralarında kullanabilirsiniz." yazıyor. Diğer iki kutumu antrenman günlerinde, antrenman öncesi ve sonrası birer ölçek olarak kullanıyordum ama artık sadece antrenman günlerinde, antrenman sonrası bir ölçek olarak kullanıyorum. Dediğiniz şekil de kullanmak güzel olabilir ancak beslenmeniz iyiyse bence gerek yok.
@Shadow15
Weider Premium Whey, bir ölçeğinde (30gr) 16,9 gr karbonhidrat 6,4 gr ise yağ içeriyor. Dymatize ISO 100 ise bir ölçeğinde (31gr) 2gr karbonhidrat ve 0,5 gr yağ içeriyor.
Weider Premium, Bulk dönemi için daha mantıklı olabilir.
şu an da sadece gourme cıkolata var,kurabıyelı optımum kullanıyorum sevmedımBu ürünün kurabiyelisini alabileceğim bir internet sitesi var mı araştırıyorum fakat bulamadım. Şimdiden teşekkürler..
Teşekkürler kardeşim çikolatalısı nasıl? bilginiz var mışu an da sadece gourme cıkolata var,kurabıyelı optımum kullanıyorum sevmedım
Ben kullanmadım ama kullanan kişiler tadını çok övüyolardı,sanırım biraz fazla tatlı.Teşekkürler kardeşim çikolatalısı nasıl? bilginiz var mı
sebebi ne ? bu arada yazılarına baktım denemedıgın proteın tozu kalmamıs.2sinide kullanmıs biri olarak 2 sinie asla bi daha almıcagım
denemedıgım derken? sadece 3 tane en kalıtelı protein tozlarını kullandım ılk inkospor alman ürünü ondan sonra weider alman sımdıde dymatie iso 100 amerikan ürünü en memnum kaldıgım ınkospordu supplement bısey bekledıgım falanda yok zaten sadece hammade kalıtesı ve etkısı kendını bellı edıyor inkoyla weider iyidi fakat wedier almanyada bile cok satılan bı urun degıl malasef bızım ulkemız nerde pahalı ıyı dıyor ama ınkoyu araştıran yok almanyada en cok satılan protein fiyatıda ucuz degıl hammedesi weidera gore cok daha ıyı dymtaize isoya gelcek olursak alırken cok tereddüt ettım ilk defa isolate kullanayım dedım hem fiyatı yuksek gereksız hem kopuk yapıyor hemde suan fabrıkası kapandı ve test sonucları cok kotu cıkmıs sanırım yeterınce acıklama olur seker 0 dıyor agzıma sonunda seker parçaları gelıyor ne kadar dogru bı fıkrım yok dostumsebebi ne ? bu arada yazılarına baktım denemedıgın proteın tozu kalmamıs.
kesınlıkle tavsıye etmıyorum mushpharm izole nutrade izole yonelebılırsın suan xpro 1 kıloluk denemk amaclı aldım kokusu vs hepsi daha iyiBu ürün alınmamalımı şimdi anlamadım izole bi whey alıcam karar veremedim.satın alacağım sitedede puanları düşürmüş
tesekur ederım evet ınkosporu da baya bı arastırdım fakat sanırım lösin miktarından dolayı weider alacağım.Dymatize iso 100 ü öven çok kişi var fakat değerleri gerçekleri yansıtmıyormuş bu konuda neredeyse yüzde 99 emin oldum artıkdenemedıgım derken? sadece 3 tane en kalıtelı protein tozlarını kullandım ılk inkospor alman ürünü ondan sonra weider alman sımdıde dymatie iso 100 amerikan ürünü en memnum kaldıgım ınkospordu supplement bısey bekledıgım falanda yok zaten sadece hammade kalıtesı ve etkısı kendını bellı edıyor inkoyla weider iyidi fakat wedier almanyada bile cok satılan bı urun degıl malasef bızım ulkemız nerde pahalı ıyı dıyor ama ınkoyu araştıran yok almanyada en cok satılan protein fiyatıda ucuz degıl hammedesi weidera gore cok daha ıyı dymtaize isoya gelcek olursak alırken cok tereddüt ettım ilk defa isolate kullanayım dedım hem fiyatı yuksek gereksız hem kopuk yapıyor hemde suan fabrıkası kapandı ve test sonucları cok kotu cıkmıs sanırım yeterınce acıklama olur seker 0 dıyor agzıma sonunda seker parçaları gelıyor ne kadar dogru bı fıkrım yok dostum