Dymatize ISO-100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lazur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 341 76,5%
  • Orta Karar

Votes: 80 17,9%
  • Başarısız

Votes: 25 5,6%

• Total voters
    446
Kremalı kurabiyelisini aldım. Tadı çok güzel. Kullanım önerisinde 350ml suyla tavsiye ediyor fakat 200ml suyla, yani daha az sulandırarak içerseniz tadı dağılmıyor. Daha yoğun ve lezzetli bir tat alıyorsunuz. Tavsiye ederim saygılar.

evet haklısınız ben 250 ml su ıle 1 servıs alıyorum ama kurabıye parcaları bazen dıbe cökuyor onları cıgeyemıyorum dırek yutuyorum :D

hangı orama vardı sende ? ve kac servıs kaldı :D

ilk mesajımı bu konuya atıyorum.
ben kullandım iso yu gayet memnunum hatta o bitince başka bir şey denedim ama demenez olaydım elimdeki bitince tekrar isoya başlıcam kurabileyi gayet güzel . ankarada bulamayanlara adres verebilirim.

ben kullandım iso yu gayet memnunum hatta o bitince başka bir şey denedim ama demenez olaydım elimdeki bitince tekrar isoya başlıcam kurabileyi gayet güzel . ankarada bulamayanlara adres verebilirim.

tedarık ettıgınız yerde beryy aroması mevcutmu acaba ?

adresi verirsen cok makbule geçer birde fiyatını bilirsem iyi olur

sanırım soya proteinide kullanılmış o yüzden izole proteinlere göre fiyatı biraz ucuz kararsız bıraktı beni bu angrhun senden bi yorum bekliyorum :)

---------- Post added at 20:04 ---------- Previous post was at 19:36 ----------

arkadaşlar bide bcaa ve glutamine oranı baktıgım hiç bi sitede yazmıyo bilen var mı acaba?

Arkadaşlar Ürünün içinde şeffaf bir Ölçek var,Ve Ürün üzerinde 1 Serviste 24 gram protein olduğu yazıyor.
Ama Amerika'daki şu an satılan ürünlerde Dymatize İSO-100 % 90 oranında protein 25 Gram protein var yazıyor paketlerinde.
Sizde de mi böyle yani içinde şeffaf bir ölçek ve üstünde 24 gram protein yazıyor?

Arkadaşlar Ürünün içinde şeffaf bir Ölçek var,Ve Ürün üzerinde 1 Serviste 24 gram protein olduğu yazıyor.
Ama Amerika'daki şu an satılan ürünlerde Dymatize İSO-100 % 90 oranında protein 25 Gram protein var yazıyor paketlerinde.
Sizde de mi böyle yani içinde şeffaf bir ölçek ve üstünde 24 gram protein yazıyor?

Evet, bende kurabiye özlüsünü sipariş etmiştim, şeffaf ölçek mevcut ve alt tarafında 70 CC yazıyor. Ben açıkcası onu kullanmıyorum, eski mp combatın ölçeği ile bir buçuk atıyorum 300 ml suya, tadı da güzel oluyor.

Bundan önce 5 kutu protein tozu bitirmiş biri olarak güzel bir ürün bence, herkese tavsiye ederim. Ürünü kombinasyon şeklinde kullanıyorum, idmandan sonra bir buçuk ölçek ve saat 17:00 - 18:00 arası yine bir buçuk ölçek atıyorum. Sabah idmandan önce assault aldığımdan dolayı sabah içmiyorum.

Ya tabii ki ben de zaten ürünü hep aldığım Türkiye'nin en güvenilir yerinden aldım ama Amerika'dan ürün versiyonu olarak bile geri olmamız canımı sıkıyor.Adamlar'ın geçen sene kullandığı ürünleri biz kullanıyoruz yani eski versiyonlarını.
GÜmrükten geçmesi 1 yılı buluyor ürünlerin.Bir serviste 25 gram protein şimdi onların kullandıkları,ama biz 24 gramlıklarını kullanıyoruz.Ülke olarak ne zaman gelişeceğiz bilmiyorum...

İso 100 Ülkemizdede amerikan değerleri ie satılmaktadır.
vanilya 25 gram proteın
çikolata 24 gram protein
kurabıye krema 24 gram proteın 1.5 gram karbonhıdrat
ahududu 25 gram protein
ananas 25 gram protein

aromaya göre farklılık göstermektedir değerler. bilginize

Ben sadece Antrenman sonrasında 1 Ölçek İso100+Yarım Ölçek Musclepharm Combat muz+5 gram glutamine+5 gram kreatin karışımı içiyorum kendimi süper hissediyorum :)

Bir barak su veya bir bardak sütle kullan kardeş fazla sıvı kullanma tadı dağılmıyor çok lezzetli.

Genelde ürünleri belirtilenden birazfazla ölçek su ile karıştırıyorumki suyun içinde daha iyi çözümlensin diye..

senın dedıgın dıkkatli bakarsan eger vanılyalısında mevcutt diğer aromalarda böyle birsey yok kolay gellsinnn

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:39 ----------

arkadaslarım herkesin evinde illakı mıkser bulunur yoksa bile annelerimizin çorba için kullandıgı uzun bir mıkser var shakerın içine sokun ve karısıtrın tat ve karısım tam oluyor ne topaklanma ne başka bişe özellikle ıso 100 çünki kurabiye parclarıda kaısıyor ve süper oluyor yarım yağlı sutle içinn içiceksenızde

Back
Yukarı