dumbell (vinly vs döküm)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fufaze
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fufaze

Üye
Arkadaslar dambıl almayi düşünüyorum. Dökümler cok pahalı. Vinly kaplamalara bakiyorum. Onlarada aşırı büyük diyenler var. Sizce çalışmayı engelleyecek kadar sıkıntısı olur mu? 2.5kg vinly flanşın büyüklüğü ne kadar bilen var mı? Araştırdım ancak ölçü olarak hicbir yerde bulamadım. Resim var ama ondanda tam anlaşılmiyor. Sizce ne yapmalıyım? Lutfen yardım

Abartılacak kadar büyük değiller bende var , sadece 3 kilolar biraz büyük o kadar 2,5luk gayet normal bence

17 cm ama gözünü korkutmasın ilk başta bende böyle yorumlara aldırıp almayacaktım ama o kadar büyük değil yani . Sana tavsiyem bu ürünleri satan bi yere git ve incele için rahat etsin

Cok
17 cm ama gözünü korkutmasın ilk başta bende böyle yorumlara aldırıp almayacaktım ama o kadar büyük değil yani . Sana tavsiyem bu ürünleri satan bi yere git ve incele için rahat etsin

Çok sağol valla içimi rahatlattin:) dökümlere o kadar para vermek istemiyorum. 2-3kat fiyat farkı oluyor aralarında. Peki bu vinly ler arasında kalite farkı oluyor mu?

Her ürün gibi ister istemez marka farkı olur bence marka vermek istemem bende tam bilmiyorum iyiyi kötüyü o konuda araştır derim

Ben vinyl set sipariş etmiştim 5 kg plaka abartisiz kafam kadardi ürünü iade ettim duz bar bench filan calisacaksan kabul edilebilir ama dumbell calismak icin konforsuz siparis oncesi spor magazasinda görmeni ve denemeni oneririm

Ben vinyl set sipariş etmiştim 5 kg plaka abartisiz kafam kadardi ürünü iade ettim duz bar bench filan calisacaksan kabul edilebilir ama dumbell calismak icin konforsuz siparis oncesi spor magazasinda görmeni ve denemeni oneririm
Aynen dediğiniz gibiymiş çok büyük ve çalışması zor. Vinly almaktan vazgeçtim. Cevap yazıp yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.

Back
Yukarı