dumbell rowing sorunu

merhaba benim sorum su
dumbell rowing yaparken hafif eğik olmamdan dolayı set sırasında belim çok agrıyor.hareketi tamamlıyamıyorum.bunun için ne önerebilirsiniz arkadaslar?

kanburluktan gelen bir problem aynı problem bendede var. Bizim salonda dumbell rowing görevi gören bir makina var orada yapıyorum diğeriyle aynı derecede olmuyor ama bel ağrısı çekmiyorum

aynı ağrıyı bende yaşıyorum %100 doğru yapmama rağmen.arkadaşında bahsettiği gibi önceden bel problemi olan insanlarda bu durum görülebiliyor sanırım.Acıyı takmadan yapabildğim kadar yapmaya çalışıyorum,benim tavsiyem yok malesef.

hareketi dogru yaptıgına emin ol benimde bel sorunum var agırlıgı fazla arttırmadan yavas yavas belini alıstır kademe kademe arttır plakaları zamanla faydasını görürsün benimde sonlarına dogru agrım oluyor cok yüklenmden hallediyorum

dumbell rowing i barbell rowing ten sonra yaptıgım içinh belim de agrı oluyor.ama dumbell rowing i ilk gidersem sorun olmuyor bu seferde barbell rowing aksıyor.
dumbell rack a tutunup öle yapıyorum.flat bench te nhasıl yapacam onu anlamadım.bench e yatsam kollarımı asagıya tamamen salamam ki

dumbell rowing i barbell rowing ten sonra yaptıgım içinh belim de agrı oluyor.ama dumbell rowing i ilk gidersem sorun olmuyor bu seferde barbell rowing aksıyor.
dumbell rack a tutunup öle yapıyorum.flat bench te nhasıl yapacam onu anlamadım.bench e yatsam kollarımı asagıya tamamen salamam ki

barbell rowıng ı duzgun yapmıyor olabılrsn kemer kullan .Ayrıca Merkez bolgenı kuvvtlndrmen lazm ilk , bendede boyle bı sıkıntı vardı belım zayıf oldna karar verdm 1 senedir düzenli deadlift calısıyorum ağır bı sekilde sıkıntı kalmadı.

Flat bench dumbell rowing egzersizinin en favori platformudur.. sadece Google görsellere bile yazsanız cıkacak fotografların %95 i flat benchte yapılanlardır. Dikkat edilmesi gereken nokta kırık diz kapagımız diger diz kapagımız ve destek aldıgımız elimiz arasındaki mesafeler orantılı hemen hemen aynı uzunluk(30cm gbi) olmalıdır.

hee dediğinizi anladım flat bench te yaptıgımda istediğim gibi sırta vurduramıyorum o yüzden dumbell rack a tutunuorum ama o da sıkıntı yaratıyor

Back
Yukarı