Dumbble Fly Hareketi

Merhabalar, yazın 2.5 ay boyunca body e gittim. 85 kilodan 74 kiloya düştüm.Yaklaşık 1 aydır kadar da evde çalışıyorum.Kilo verdikten sonra bölgesel yağlanma ortaya çıktı vücudumda özellikle göğüs bölgem çok belirgin.Evde dumble fly yapıcak herhangi bir düzlem yok.Yerde yapmaya çalışsam kollar tam olarak açılmıyor.Göğüs bölgesine etki edicek başka bir harejket var mı acaba?

Dediğin gibi evde göğüs kası geliştirmek pekte mümkün olmuyor ama Şınav çekerek göğüslerini çalıştırabilirsin barfiks çekerek sırt ve kanatlarıda geliştirebilirsin...İyi çalışmalar

ŞINAVIN ÇALIŞTIRDIĞI BÖLGELERİ GÖSTEREN BİR FOTOĞRAF
sinav_cekmek.jpg

Yorumun için teşekkür ederim.Şınavı ve mekiği evde yaptığım antreman sonrasında eksik etmiyorum.Şınav göğüs bölgeme azcık etkili oldu.Ama en çok ağrıyan yerim arka kol kasım oldu.Daha etkili bir hareket bulmaya çalışıyorum.

Merhabalar, yazın 2.5 ay boyunca body e gittim. 85 kilodan 74 kiloya düştüm.Yaklaşık 1 aydır kadar da evde çalışıyorum.Kilo verdikten sonra bölgesel yağlanma ortaya çıktı vücudumda özellikle göğüs bölgem çok belirgin.Evde dumble fly yapıcak herhangi bir düzlem yok.Yerde yapmaya çalışsam kollar tam olarak açılmıyor.Göğüs bölgesine etki edicek başka bir harejket var mı acaba?

evde dumbel fly yapacak düzlemyok demişsin bence yapabilirsin evdeki tabureleri yanyana getir üstünede örtü çek al sana sehba ben öylepıyodum body e gitmedğim zamnalar

Aynı etkiyi yapman çok zor

Back
Yukarı