Dumbbell fly yerine, bu hareket daha iyi değil mi ? ( video'lu )

İsmi : Bumbbell crossovers exercise, sanırım!
yapılışı:
>>> Dakika 1:30'dan itibaren hareketi gösteriyor.

Sizce bu hareket, dumbbell fly'dan daha etkili değil mi ? bu hareketide ilk kez gördüm, Daha iyi sıkıştırıyor bence daha yapma fırsatı bulamadım. Sizlerin görüşü nedir ?

İlginç bir hareketmiş ilk defa gördüm eğer iç göğüsü daha iyi çalıştııyorsa dumbbell flyes yerine bu hareketi yaparım.
Bende ilk defa gördüm ve bence etkili bir hareket, göğüsü iyice sıkıştırıyor. Videoda adam anlatıyorda ingilizcem olmadığından anlayamadım.[DOUBLEPOST=1401718569][/DOUBLEPOST]
Cable crossover olmayan spor salonlarında yapılabilir.Middle cable crossoverın aynısı gibi geldi bana
Bence alakası yok, bunda eller çarpraz yapıyor daha fazla sıkıltırıyor, cabloda iki el birbirine gelince duruyorsun.

Üst noktaya yaklaşırken hareket daha yavaş yapılırsa çok daha iyi hissedilir iç göğüs ki zaten normal fly da da yavaş yapılmalı. Bunun bir başka versiyonunuda incline fly da jeff seid yapıyor o da çok etkili gerçekten 3.10 da başlıyor harekete

Ben yarın, dumbbell fly yerıne, o hareketı yapıcam bakalım nasıl hissedicem, ama daha iyi sıkıştırıcağı belli hemde şaşırtmış olurum kası.

Bir de bu jeff seid in yaptığı versiyonda dumbell ların dış tarafına biraz azla ağırlık takılırsa üst noktada gerilim daha fazla oluyor ve iç göğüs çok daha iyi hissediliyor.

Bugun benım koydugum vıdeodakı hareketı yaptım, açıkcası ızlerken basıt gelıyorda yapmaya kalkınca öyle olmadı iyi kontrol edemedım 2. seti tekrardan bıldıgım fly seklınde yaptım :oops:

Back
Yukarı